HomeSafety

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 10
Pris 10
Leverans 10

Total

10
100% skulle handla här igen

HomeSafety

En översikt av HomeSafety

HomeSafety är ledande inom barnsäkerhet och erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för att hjälpa föräldrar att skapa säkra hemmiljöer för sina barn. Med sitt eget varulager och snabba leveranser, tillsammans med en kunnig kundtjänst, kan HomeSafety garantera att deras kunder får högkvalitativa och pålitliga produkter som uppfyller och ibland överträffar de europeiska standarderna för barnsäkerhet. Dessutom är HomeSafety engagerade i miljö- och socialt ansvar och strävar efter att vara helt klimatneutrala.

Varför barnsäkra hemmet?

HomeSafety vill påminna alla föräldrar om att barnsäkerhet är av yttersta vikt. Varje år skadar sig över 35 000 barn allvarligt i sina egna hem, vilket resulterar i akut sjukhusvård. Genom att barnsäkra sitt hem kan föräldrar minska risken för olyckor och skador avsevärt. Dessutom är en barnsäker miljö enklare och tryggare för både föräldrar och barn.

SafetyGuide för barnsäkerhet

För att underlätta och säkerställa att inga faror lämnas åt slumpen, erbjuder HomeSafety en SafetyGuide. Denna guide fungerar som en checklista och steg-för-steg-guide för att identifiera och åtgärda de vanligaste och farligaste farorna i hemmet. Genom att följa denna guide kan föräldrar vara säkra på att de tar alla nödvändiga åtgärder för att skapa en barnsäker miljö.

Brett sortiment av barnsäkerhetsprodukter

HomeSafety stoltserar med att erbjuda ett omfattande sortiment av barnsäkerhetsprodukter. Från barngrindar och trappgrindar till spisskydd och lådspärrar, har HomeSafety allt för att barnsäkra varje hörn av ditt hem. De samarbetar med de ledande tillverkarna i branschen och tillverkar även egna produkter som bara finns tillgängliga hos HomeSafety. Med deras breda sortiment och höga kvalitetsstandarder kan föräldrar vara säkra på att de får de bästa produkterna för att skapa en trygg miljö för sina barn.

En vision om klimatneutralitet

Hos HomeSafety är miljö och socialt ansvar centrala frågor. Deras vision är att vara helt klimatneutrala, vilket innebär att de strävar efter att minimera sin miljöpåverkan och minska sin koldioxidutsläpp. Genom att köpa produkter från HomeSafety kan föräldrar inte bara skapa en säker miljö för sina barn, utan också bidra till en grönare framtid.

Slutsats

HomeSafety är en pålitlig och kunnig leverantör av barnsäkerhetsprodukter och tjänster. Med sin breda kunskap, omfattande sortiment och engagemang för miljö och klimat är de det självklara valet för alla föräldrar som vill skapa en trygg och säker miljö för sina barn. Genom att välja HomeSafety kan föräldrar vara säkra på att de investerar i högkvalitativa produkter och får den support de behöver för att lösa barnsäkerhetsfrågor.

"Det bästa skyddet som ett barn kan ha är en förälder med kärlek." - Läsaren, 2021

Lämna en recension

Har du någonsin använt HomeSafety för att barnsäkra ditt hem? Berätta för oss vad du tyckte! Vi älskar att höra från våra kunder och din feedback kan hjälpa andra föräldrar att fatta beslut om barnsäkerhet. Lämna gärna en recension på vår sida nedan! Tack på förhand!

Information

Hamngatan 19
17266 Sundbyberg
Hamngatan 19
Sverige
kundtjanst@homesafety.se
08-41011530

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Alla recensioner ( 0 )

Inga recensioner än

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!