Pleo

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 10
Pris 10
Leverans 6

Total

9
100.0% skulle handla här igen

Pleo

Pleo: Europe's #1 Business Spending Solution

Pleo är företaget som ligger i framkant när det gäller att förenkla och effektivisera företagsutgifter. Som Europas ledande plattform för företag, har Pleo hjälpt över 25 000 kunder att hantera sina utlägg på ett smidigt och automatiserat sätt. Med Pleos innovativa och användarvänliga funktioner kan företag spara tid, minska administrativa bördor och öka kontrollen över sina utgifter. Oavsett om det handlar om onlinetransaktioner, kvittonshantering eller rapportering, finns Pleo där för att förenkla hela processen.

Enligt en berömd person, "I would recommend Pleo to every company that wants to save time" - Leonard Bergström, Nordic Operations Manager, Budbee. Detta vittnesmål är ett tydligt bevis på Pleos pålitlighet och framgång inom företagsvärlden.

Företagskort: Ge ditt team frihet att handla

En av de mest användbara funktionerna hos Pleo är möjligheten att ge varje medlem i ditt team sitt eget företagskort. Med dessa personliga kort kan ditt team snabbt och enkelt köpa vad de behöver inom de spenderingsgränser du har satt upp. Ingen mer kvittojakten eller efterföljande rapportering. Pleo förenklar processen genom att automatisera alla steg från köp till kvittohantering. Detta sparar tid och minskar frustrationen för både medarbetare och företagsledare.

Utgifthshantering: Automatisera och få full kontroll

För ekonomiavdelningen är Pleo en ovärderlig resurs. Med Pleo får du total översikt över företagets utgifter och automatiserade utgiftsrapporter. Det betyder att ekonomifunktionen kan frigöra tid från manuell hantering och istället fokusera på mer strategiska uppgifter. Genom att automatisera och digitalisera utgifthanteringen minskar risken för fel och ökar noggrannheten i den ekonomiska uppföljningen. Pleo gör helt enkelt livet lättare för ekonomiansvariga.

Återbetalningar: Enklare och smidigare

Att återbetala pengar till anställda har aldrig varit enklare än med Pleo. Du kan enkelt spåra, granska och återbetala pengar du är skyldig dina anställda, från milersättning till måltider. Med Pleo kan du snabbt och smidigt hantera återbetalningar och se till att dina anställda får sina pengar tillbaka utan krångel.

Fakturor: Hantera och betala snabbare än någonsin

Att hantera fakturor kan vara en lång och tidskrävande process. Men med Pleos automatiserade lösning för leverantörsfakturor kan du hantera och betala alla dina fakturor snabbare än någonsin tidigare. Genom att eliminera manuell datainmatning och integrera Pleo med ditt bokföringssystem kan du snabbt och enkelt hantera hela processen, från fakturainmatning till betalning.

Integrera ditt bokföringssystem med Pleo

För att ytterligare förenkla och effektivisera din företagshantering kan du integrera Pleo med ditt befintliga bokföringssystem. Med bara några enkla steg kan du ansluta Pleo till ditt föredragna system, som Xero, QuickBooks eller Sage. På så sätt får du en sömlös integration mellan dina olika system och undviker dubbelarbete och felaktiga uppgifter.

Det lönar sig att använda Pleo

Pleo erbjuder många fördelar som hjälper företag att spara tid och pengar. Här är några av de förmåner som Pleo erbjuder:

  • Frigör ditt team från administration: Genom att automatisera processen för utläggshantering och rapportering kan ditt team fokusera på det som verkligen betyder, istället för att bli fast i administrativa uppgifter.
  • Spara tid och pengar: Genom att digitalisera kvitton och automatisera utgifthantering och fakturor kan du spara upp till 138 timmar per år. Dessutom kan du spara pengar genom att få upp till 1% cashback på varje Pleo-korttransaktion.
  • Öka kontrollen: Med Pleo kan du se alla dina utgifter i realtid, granska detaljerade analyser och ställa in anpassade köpgränser för ditt team. Du har full kontroll över företagets utgifter.

Sammanfattningsvis är Pleo Europas ledande plattform för företagsutgifter och erbjuder användarvänliga funktioner som förenklar och automatiserar hela processen. Med möjlighet att ge varje medlem i ditt team ett personligt företagskort och automatisera hanteringen av utgifter, kvitton, återbetalningar och fakturor, kommer du att spara tid, öka kontrollen och minska administrativa bördor. Så varför inte ge Pleo en chans och se hur det kan förändra ditt företag?

"I love the way Pleo gives you the ability to let people do their jobs, empowering them, passing down responsibility." - Anthony Hanson, Essential Living

Lämna din egen recension om Pleo nedan och dela din upplevelse med andra. Vi ser fram emot att höra vad du tycker!

Information

Ravnsborg Tværgade 5C
2200 Copenhagen
Ravnsborg Tværgade 5C
Danmark
info@pleo.io

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

A
Arch Senger 1 år sedan
9
Pleo var verkligen en räddare i nöden för mitt företag när det gällde att hantera utgifter. Det var otroligt enkelt att registrera sig och skapa konton för alla mina anställda, och nu kan vi...

Alla recensioner ( 1 )

Effektiv utgiftshantering med Pleo

Pleo var verkligen en räddare i nöden för mitt företag när det gällde att hantera utgifter. Det var otroligt enkelt att registrera sig och skapa konton för alla mina anställda, och nu kan vi lätt spåra vem som spenderar vad. Det faktum att Pleo tillhandahåller virtuella kort betyder också att jag inte behöver oroa mig för att vårt fysiska kort ska bli tappat eller stulet. Dessutom är appen extremt användarvänlig och gör det lätt för oss alla att lägga till kvitton direkt efter köpet. Men det bästa med Pleo är deras kundtjänstteam. De har alltid varit oerhört hjälpsamma och svarade snabbt på alla våra frågor. Jag uppskattar verkligen hur de alltid arbetar hårt för att säkerställa vår fullständiga nöjdhet med produkten.

A
Arch Senger 1 år sedan
Beställning
10
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
6
Total
9
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!