Florister i Sverige Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Florister i Sverige

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dolly Rau MD
Jag nyss beställt blommor via Florister i Sverige och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Det var otroligt enkelt att använda deras webbplats för att välja och skicka blommor till en vän på henn...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En enkel process som ger glädje!

  Jag nyss beställt blommor via Florister i Sverige och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Det var otroligt enkelt att använda deras webbplats för att välja och skicka blommor till en vän på hennes födelsedag. Jag uppskattade verkligen möjligheten att placera en order direkt genom den lokala floristen som ligger närmast mottagaren, vilket garanterar att blommorna kommer fram snabbt och fräscha. Processen från början till slut var smidig, erbjudandet av olika buketter var stort och det gav mig många valmöjligheter för mitt budskap. Min väns reaktion på arrangemanget gjorde också min dag - hon sa att de var "de mest underbara blommorna hon någonsin har fått". Jag skulle definitivt rekommendera Florister i Sverige om du vill överraska eller visa kärvärme till någon med några vackra färska blommor!


Andra personer tittade också på