Let's Deal

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 4
Kundservice 5
Pris 5
Leverans 5

Total

4.8
50.0% skulle handla här igen

Let's Deal

Det finns miljoner personer kring hela världen som väljer att utföra sina köp via någon onlinehandel. Man märker att det finns en tendens att hitta bättre priser och rabatter online än om man går in i butiken. Om du är någon som söker bra produkter och varor till ett bra pris, då kan det vara värd för dig att besöka Let’s Deal! Men företaget erbjuder mycket mer än bara varor! Om du vill veta mer om vad Let’s Deal kan erbjuda dig som kund och konsument, kan du läsa mer om plattformen här på ReviewsBird.

Vad är Let’s Deal?

Let’s Deal är en av de populäraste e-handelsbutiker i Sverige och Norge och erbjuder en stor variation av tjänster, produkter och varor till ett bra pris. Företaget grundades år 2010 av Lars Karlsson och Alexander Hars. Företagets mål är att erbjuda bra rabatter på högkvalitativa produkter, populära resmål och lokala aktiviteter.

Let’s Deal säljer varor och tjänster genom att marknadsföra produkter åt andra företag. Det vill säga att Let’s Deal fungerar som en marknadskanal för andra företag. Företagets huvudsakliga uppgift är att hjälpa sina kunder att köpa rabatterade produkter från tredjepartsleverantörer.

Vad erbjuder Let’s Deal?

Det finns tusentals olika tjänster och produkter som plattformen erbjuder till sina kunder. Man kan köpa elektronik, skönhetsprodukter, möbler, kläder med mera. Men det som är mest intressant är att företaget erbjuder även resepaket, rabatter på resor och hotell, och erbjudande på evenemang. Let’s Deal har även en app som man kan ladda ner om det är så att man vill hellre använda mobilen.

Let’s Deal har en hemsida som är väldigt lätt att navigera och du kan hitta allting du behöver genom att öppna deras meny. För att kunna ta del av erbjudande kommer du först och främst behöva registrera dig och lägga in dina personuppgifter. Hemsidan hanterar alla personuppgifter enligt GDPR-lagen så man kan vara säker på att personuppgifterna är skyddad.

Let’s Deal använder Klarna Checkout som betalningssystem vilket är ett tryggt sätt att betala online och erbjuder även flera betalningsmetoder till kunderna. Dock om man inte vill använda Klarna kan man välja att betala via faktura istället. Om det är så att du inte vill betala allting på en gång kan du även ansöka om delbetalning för att betala i din egen takt.

Angående leveranstiderna är det någonting som kommer att variera beroende på säljande företag. Om det finns förseningar kommer man behöva kontakta säljande företaget direkt eftersom Let’s Deals endast är återförsäljare. Det som är bra att veta är att Let’s Deal AB levererar endast varor inom Sverige.

Omdöme eller åsikter om Let’s Deal?

En plattform som Let’s Deal är väldig unik och deras erb judanden lockar fler och fler kunder. Nu mer än någonsin kommer det vara viktigt att få höra från personer som har köpt från webbsidan för att veta om man verkligen få bra service och bra erbjudande. Om du har köpt från Let’s Deal innan, hur upplevde du det? Vad var det du köpte och var det värd priset du betalde för? Har du några åsikter eller synpunkter som du kanske vill dela? Om du lämnar en recension hos oss på ReviewsBird kommer du kunna hjälpa flera personer att få svar på dessa frågor. Det skulle verkligen uppskattas!

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

C
Catalina Howell 1 år sedan
7.5
Jag har precis använt 'Let's deal' för första gången och jag är mycket imponerad av tjänsten. Utbudet av lokala erbjudanden i Stockholm, Göteborg och Malmö var imponerande - det fanns tusent...
N
Nathalia Milfont Rosa 6 månader sedan
2
I will never buy something from them again! I bought a coupon on Saturday and on Sunday I cancelled the purchase, but their terrible customer service said that I can't cancel. This is s...

Alla recensioner ( 2 )

En underbar upplevelse med Let's Deal

Jag har precis använt 'Let's deal' för första gången och jag är mycket imponerad av tjänsten. Utbudet av lokala erbjudanden i Stockholm, Göteborg och Malmö var imponerande - det fanns tusentals deals att välja mellan på allt från shoppingprodukter och elektronik till skönhet och hälsa, mode, accessoarer och inredning. Det var enkelt att hitta de deals som intresserade mig mest tack vare den intuitiva sökfunktionen. När jag väl hade valt mina produkter så gick betalningen snabbt och smidigt via plattformen. Efter bara några dagar fick jag mina beställda varor levererade direkt till min dörr! Jag uppskattade verkligen hur smidig hela processen vara från början till slut. Sammanfattningsvis tycker jag verkligen om 'Let's deal'. De har ett fantastiskt utbud av erbjudanden med konkurrenskraftiga priser samt enkel åtkomst genom deras webbsida.

C
Catalina Howell 1 år sedan
Beställning
6
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
8
Total
7.5
Skulle du handla här igen?

DesignadinaegnastrumporhosPersonalizedgiftsnow

I will never buy something from them again! I bought a coupon on Saturday and on Sunday I cancelled the purchase, but their terrible customer service said that I can't cancel. This is something I haven't used and will never use. (Konsumentverket said I could cancel the purchase and get my money back but Let´s deal refused!). They can refund me, they just do not want! Very easy way to make money... Scam!

N
Nathalia Milfont Rosa 6 månader sedan
Beställning
2
Kundservice
2
Pris
2
Leverans
2
Total
2
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!