StubHub

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 10
Pris 10
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

StubHub

När man har semester, några lediga dagar eller någon helg utan planer vill man gärna hitta på någonting roligt att göra. Det är faktiskt flera evenemang som är på gång hela tiden men faktumet är att det inte är alla som vet om det. Så varför inte hitta på någon konsert eller någonting annat? Det är väldigt roligt men vad gör man när man vill hitta biljetter till en konsert, teater eller något idrottsevenemang? Och finns det någonstans där man kan ha lite mer koll på de olika evenemangen? Ja! Det finns och det är det som företaget StubHub erbjuder. Om du vill veta mer om StubHub kan du fortsätta läsa här på ReviewsBird.

Vad är StubHub?

StubHub är en amerikansk biljettåterförsäljare som startades år 2000 i San Francisco. Företaget startades av Eric Baker och Jeff Fluhr som studerade på Stanford Business School. Killarna pluggade till investerings bankmän men sedan fick de idén att skapa en plattform och företag där de kunde erbjuda biljetter till flera olika evenemang. Företaget blev en stor succé och år 2006 nominerades StubHub till en av årets snabbaste växande företag. I början fokuserade de mest på idrottsevenemang och fick även ett speciellt kontrakt med Major League Baseball. Men år 2008 började StubHub samarbete med olika partner inom musikindustrin och då började företaget erbjuda biljetter till konsert och olika musikfestivaler.

Under de sista åren har StubHub öppnat upp plattformen så att även privata personer kunde få sälja sina biljetter via StubHub med högsta säkerheten.

Vad erbjuder StubHub?

StubHub erbjuder en säker och trygg återförsäljningsplattform för biljetter. Man kan komma åt plattformen via deras webbsida men de har även en app som man kan ladda ner och köpa biljetter ifrån. StubHub har sitt sortiment av biljetter som de erbjuder men det finns även privata personer som säljer deras biljetter via StubHub. Där kan återförsäljarna göra en annons och nämna sitt pris. StubHub sköter all kommunikation med köparen och leveransen sker snabbt. För personerna som vill köpa biljetter har StubHub FanProtect och garanti för varje köp via plattformen. Det innebär en garanti på 100% och support ändå fram till evenemanget.

För att köpa en biljett kan man betala med kreditkort, bankkort, PayPal, Google Pay och Apple Pay. Väljer du att köpa en fysisk biljett kommer StubHub att leverera biljetten hem till dig. Dock, om det är en digital biljett (e-biljett) kan du ladda ner biljetten direkt från webbsidan eller appen. Just nu är StubHub världens största biljettmarknadsplats och erbjuder biljetter till evenemang inom musik, teater och sport i över 40 länder.

Tankar, åsikter eller klagomål om StubHub?

Det är väldigt bra att ha företag som StubHub som gör det så enkelt att köpa biljetter. Kunderna behöver inte längre köa i timmar eller riskera att komma fram till ett återförsäljningsställe och upptäcka att biljetterna är slutsålda. Dock, är det alltid en risk när man köper saker på internet. Så är det verkligen så lätt att få sina biljetter från StubHub? Om du har köpt från StubHub förut skulle det vara väldigt bra om du kunde berätta om din upplevelse i en recension här på ReviewsBird. Fick du dina biljetter i tid? Var det något problem när du kom fram till ditt evenemang? Om du svarar på dessa frågor kommer till vara till stor hjälp till flera framtida kunder!

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

H
Hand 1 år sedan
9
Jag köpte biljetter till en konsert på StubHub och upplevelsen var fantastisk! Det var enkelt att hitta den konserten jag ville besöka och välja mina platser. Dessutom fanns det många altern...

Alla recensioner ( 1 )

Fantastisk upplevelse med StubHub

Jag köpte biljetter till en konsert på StubHub och upplevelsen var fantastisk! Det var enkelt att hitta den konserten jag ville besöka och välja mina platser. Dessutom fanns det många alternativ att välja mellan till olika priser, så det passade verkligen mitt budget. När jag sedan kom fram till arenan blev jag positivt överraskad av hur smidigt allting gick. Ushers kontrollerade mina biljetter snabbt och effektivt, vilket gjorde att jag snabbt kunde ta mig till min plats utan några störningar. Totalt sett är jag mer än nöjd med min erfarenhet på StubHub. Jag skulle definitiv rekommendera dem för alla som vill köpa eller sälja biljetter för sportevenemang, konserter eller teaterföreställningar.

H
Hand 1 år sedan
Beställning
6
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
10
Total
9
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension