Ratsit Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Ratsit

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Angela Reilly IV
Jag har nyligen använt mig av Ratsit för att söka upp en företagsinformation och jag måste säga att det var en positiv användarupplevelse. Sökfunktionen på webbplatsen var mycket lättanvänd och res...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Ratsit - En ovärderlig resurs för svenskt näringsliv

  Jag har nyligen använt mig av Ratsit för att söka upp en företagsinformation och jag måste säga att det var en positiv användarupplevelse. Sökfunktionen på webbplatsen var mycket lättanvänd och resultaten presenterades tydligt i ett överskådligt format. Det som verkligen imponerade mig var den mängd information som fanns tillgänglig om företaget jag sökte. Utöver grundläggande uppgifter såsom adress, kontaktinformation och omsättning ingick även mer detaljerad finansiell data, vilket gav mig bättre insikt i hur företaget presterade. Det faktum att Ratsit också tillhandahåller personinformation är en annan stor bonus. Det betyder att man kan ha allt på ett ställe utan krångel med flera webbsidor eller källor för information. Som helhet så skulle jag definitivt rekommendera Ratsit till någon som behöver snabb och komplett åtkomst till svensk företags- eller persondata. Allt detta plus möjligheten att ta del av lönerna hos svenska bolag ger det ytterligare bra funktioner som sticker ut från konkurrenterna.


Andra personer tittade också på