Sinful Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Sinful

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Derick Mosciski DDS
Jag köpte nyligen några sexleksaker från Sinful och jag är mycket nöjd med mina inköp. För det första var deras utbud av sexleksaker större än vad jag hade förväntat mig. Jag hittade precis vad jag...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Sinful - En Utmärkt Leverantör Av Sexleksaker

  Jag köpte nyligen några sexleksaker från Sinful och jag är mycket nöjd med mina inköp. För det första var deras utbud av sexleksaker större än vad jag hade förväntat mig. Jag hittade precis vad jag sökte efter inom några minuter på deras webbplats. Beställningen var enkel att lägga och leveransen var både snabb och diskret, precis som de lovar i sin meta beskrivning på webbplatsen. När jag öppnade paketet fanns allt snyggt packat i en diskret låda så ingen skulle kunna gissa vad som fanns därinne. Kvaliteten på produkterna överträffade också mina förväntningar! Sammanfattningsvis måste säga att Sinful verkligen lever upp till sina löften om högkvalitativa produkter till fantastiska priser samt snabb och diskret leverans!


Andra personer tittade också på