Sinful

Alla recensioner

Sinful

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Sinful

Människan är en sexuell varelse och oberoende om man är singel eller befinner sig en parrelation så vill man ibland krydda till livet lite. För varje dag som går blir det allt vanligare att prata mer öppet om sex och sexleksaker och för dem som är ute efter lite nya spännande produkter är Sinful ett bra alternativ. Du ska heller inte glömma att du här på ReviewsBird gratis kan läsa recensioner, inte bara om Sinful utan många fler. 

Mer information om Sinful
Sinful är ett danskt företag som funnits på markanden sedan 2008. Under årens gång har företaget växt sig större och är idag det största e-handelsföretaget inom sexleksaker i Skandinavien. Huvudkontoret och lagret ligger i Århus där även alla 140 medarbetare sitter och arbetar. Under årens gång har företaget vunnit ett flertal priser och även fördubblat sin omsättningen under en period på fyra år. Sedan starten har Sinful haft samma misson vilket är att inspirera till ett bättre sexliv samt att de vill införa mer intimitet och kärlek i vardagen. De som arbetar på företaget har mycket kunskap inom sex och och sexleksaker som de gärna delar med sig av för att berika ditt sexliv. 

I nätbutiken finns produkter från 600 olika ledande varumärken och alla produkter går igenom en strikt säkerhetskontroll innan de tas in i sortimentet. Sinful säljer inte enbart sexleksaker utan hos går det att skaffa erotiska produkter för kvinnor, män och par. 

Sexleksaker kan ibland kännas lite dyra men det finns möjligheten att prenumerera på Sinful’s nyhetsbrev för att få information kampanjer och erbjudanden. 

Produkter och tjänster som Sinful erbjuder
Du kan i lugn och ro ta del av det breda sortimentet som Sinful har att erbjuda och själva leveransen ska inte få dig att tveka eftersom alla paket levereras i diskreta förpackningar där det ej går att gissa sig till innehållet. Förutom att man vill få hem säkra sexleksaker vill man även att betalningen ska skötas på ett säkert sätt, vilket den gör hos Sinful. Görs det beställningar för 700 kr eller mer läggs det inte till några extra avgifter, annars gäller en avgift som varierar beroende på vilken leveransmetod kunden väljer. Ibland blir man inte nöjd vilket är okej, du har trots allt inte möjligheten att prova på en produkt och redan returnera den men du kan lämna tillbaka en oöppnad produkt inom 365 dagar. Returrätten gäller inte alla produkter men tydliga villkor finns inne på Sinful’s hemsida. 

Åsikter eller eventuella klagomål angående Sinful
Tyckte du att ditt paket var diskret? Kändes priserna rimliga och har Sinful ett brett sortiment eller inte? Om du redan handlat hos dem ska du inte glömma att lämna en recension här inne hos oss. Genom att du väljer att dela med dig kommer du inte bara att hjälpa Sinful, utan många andra där ute som kanske känner sig osäkra när det kommer till valet av sexbutik.