Light in the box Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Light in the box

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mr. Tyrique Gutkowski
Jag köpte nyligen en brudklänning från Light in the box och jag måste säga att jag är mer än nöjd med min erfarenhet av köpet. Det var väldigt enkelt att hitta den perfekta klänningen för mig på de...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  'Kundnöjdhet hos LighInTheBox'

  Jag köpte nyligen en brudklänning från Light in the box och jag måste säga att jag är mer än nöjd med min erfarenhet av köpet. Det var väldigt enkelt att hitta den perfekta klänningen för mig på deras hemsida, och urvalet var fantastiskt. Jag kunde konfigurera min sökning efter storlek, färg, stil och budget - vilket gjorde det möjligt för mig att snabbt hitta vad jag letade efter. När klänningen kom levererades den mycket snabbt. Klänningen hade hög kvalitet och såg verkligen ut som på bilden på deras webbplats. Dessutom var priset mycket överkomligt jämfört med andra butiker där ute. En annan sak som imponerade mig med Light in the box var deras tillmötesgående kundservicepersonal. Jag hade några frågor angående beställningsprocessen och de svarade snabbt och vänligt. Jag rekommenderar starkt Light in the box till alla som söker efter prisvärda produkter som har högsta kvaliteten i material samt ett stort urval av kläder för olika tillfällen inklusive bröllop, heminredningar, elektronik m.m.


Andra personer tittade också på