Light in the box

Alla recensioner

Light in the box

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Light in the box

Alla företag är ute har en nisch som de väljer att driva sin verksamhet utgående från. Vissa företag satsar på en viss målgrupp medans andra lägger all sin tid på att framställa en viss typ av produkter. Light in the box har en nisch där de försöker att ha ett så stort sortiment som möjligt, anpassat för alla där ute oberoende ålder eller kön. 

Här på ReviewsBird kan du läsa recensioner om bland annat Light in the box, men även om många andra företag som finns där ute. 

Information om Light in the box
Light in the box är ett globalt e-handelsföretag som grundades och lanserades under 2007 och har sedan dess erbjudit sina kunder möjligheten att på ett bekvämt sätt handla ett brett urval av livsstilsprodukter till trevliga och förmånliga priser. De levererar sina produkter direkt till konsumenterna runt om i världen och av den orsaken kan de ha så pass låga priser, eftersom de har valt att skippa alla mellanhänder. Light in the box har redan som det är ett brett sortiment beståendes av många produkter samt att det dagligen tillkommer över 1 000 produkter i sortimentet. 

Light in the box är aktiva på sociala medier där de delar med sig av tips och tricks men även information då de har olika erbjudanden och kampanjer. För ett smidigare shoppande kan Light in the box appen laddas ned via AppStore eller Google Play för att shoppa direkt via mobilen. 

Produkter och tjänster Light in the box erbjuder
Eftersom Light in the box har så många produkter i sortimentet går de att se alla indelade i olika kategorier, men det går även att direkt använda sökfunktionen för att söka enskilda produkter. Säker vill man alltid känna sig och därför går det att betala på flera olika sätt hos företaget, dessa är till exempel: via PayPal, med Klarna eller direkt med kort eller via internetbanken. På varje artikel står det en uppskattad leveranstid, vissa längre än andra. Du som kund kan i de flesta fall räkna med en leveranstid på mellan 15-45 dagar varierande på vad du väljer att köpa. 

Light in the box vill att deras kunder givetvis ska bli nöjda och därför går det att returnera inköpta produkter inom 7-30 dagar. Returtiden varierar beroende på vad kunden köpt och vid returer får kunden alltid själv står för kostnaden. För att göra en retur eller ställa en fråga ska kundtjänsten kontaktas vilket kan göras via mejl. 

Omdömen, åsikter eller klagomål om Light in the box
Om du gjort en beställning hos detta företaget kan väl du lämna en recension här inne hos oss? Du kan berätta om produkterna är värda sitt pris, om de är gjorda av bra kvalitet eller inte och om du tror att du kommer handla hos dem igen eller inte. Med din recension kommer du att kunna hjälpa många.