Vilka kläder kan man fynda under Black Friday? Se alla butiker här!

Har du sparat med att köpa en ny vinterjacka förrän den årliga Black Friday rean? Eller kanske du vill ta en titt på vilka butiker och erbjudanden som kommer ske i år? Oavsett vad din orsak är till att vara intresserad av att veta vilka klädbutiker som verkligen kommer att delta i Black Friday så vill vi samla ihop rekommendationer och information som kan hjälpa dig till att hitta det perfekta erbjudandet eller förbereda dig för att fundera över vad du verkligen behöver eller inte. Att shoppa kläder under Black Friday kan vara ett bra sätt att piffa upp sin garderob eller att helt enkelt passa på med att fynda ett plagg som man behöver inför vintern. Under Black Friday erbjuds alla olika sorters kläder; allt från jeans till underkläder till T-shirts eller jackor och mycket mer. Dessutom är en ny tröja och underkläder den vanligaste julklappen inom kategorin kläder. Under Black Friday erbjuds Black Friday kläder för alla, det vill säga inte bara för vuxna men också barn eller tonåringar. Här på ReviewsBird samlar vi ihop recensioner om olika verksamheter, butiker och nätbutiker. Vi har upplevt att tidigare kunder har värdefull information som de kan dela med sig till intresserade, i form av recensioner och tips. Skriv gärna din första recension om en butik du vill dela med dig av till andra intresserade.

Mode för män och kvinnor under Black Friday?

Kan jag hitta kläder och mode under Black Friday? Under Black Friday kan du hitta kläder enligt massvis med olika trender men också traditionella kläder. Jag rekommenderar att fundera över vilka klädmärken du gillar och kika runt över vilka hemsidor och eventuella återförsäljare som säljer detta märke. Black Friday är en perfekt dag att köpa prylar som man har haft behov av en tid eller som man kollat efter en tid tillbaka. Att undvika impulsköp är alltid rekommenderat och ett enkelt sätt att undvika detta är genom att planera för Black Friday. Planera för Black Friday genom att skriva en lista på vad du behöver och vilka märken eller hemsidor du har gillat tidigare. Exempel på nätbutiker inom mode för män och kvinnor, som dessutom deltar i Black Friday är svenska nätbutiken Dunken eller traditionella H&M.

Vilka butiker deltar i Black Friday?

Nu kanske du undrar, vilka butiker har Black Friday? De flesta större kedjor såväl som mindre butiker deltar allt som oftast i Black Friday. För damkläder deltar ofta stora kedjor som hm i Black Friday samt Black Friday på NK, den populära svenska kedjan, Nordiska Kompaniet. För herrkläder finns är de traditionella kedjorna populära under Black Friday, såsom Dressman Black Friday rea.

Specialkläder under Black Friday?

Andra typer av kläder som du kan hitta under Black Friday är specialkläder inom olika områden såsom tränings kläder, friluftskläder eller kläder för jobb och hobbyverksamhet. Ett exempel på en populär kedja som deltar i rean är Stadium med sin Black Friday rea. Stadium är bekant hos många för sina rabatterade Black Friday träningskläder och skor. Exempel på andra webbsidor som är populära om man söker ett specialplagg för hobby eller jobb är AliExpress eller Light in the box som erbjuder det mesta inom kläder och mode inom de flesta olika kategorier.

Andra kategorier som erbjuds under Black Friday?

Under Black Friday kan man inte endast hitta rabatter på kläder, trots att denna artikel länge har toppat säljtoppen. Andra populära kategorier under Black Friday är inom hem och trädgård; smink och hudvård och den som ofta toppar listorna; Teknik och elektronikprylar. Smink och hudvård intresset ökar konstant bland oss i Sverige och denna kategori ökar mer för varje år som passerar. Om du har en standardprodukt som du alltid använder dig av kan det vara hjälpsamt att köpa dessa under Black Friday rean. Populära märken under Black Friday inom kategorin hudvård och smink är bland annat Rituals Black Friday rea och Cocopandas rea. Cocopanda är en återförsäljare av olika smink- och hudvårdsmärken och Rituals erbjuder sin egna produkter inom träning, hudvård och andra produkter inom avslappning såsom ljus eller massageoljor.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid är en e-handelsspecialist & konsumentvarukonsult specialiserad inom handelsrätt och konsumentbeteende. Hon har erfarenhet av supply chain-konsultverksamhet och produktutveckling samt har arbetat... Läs vidare