Träna mer och samtidigt spara pengar på träningskläder under Black Friday

Har du kommit tillbaka i dina träningsrutiner efter sommaren? Under Black Friday finns det massvis med verksamheter och butiker som deltar i den årliga Black Friday rean och gym och butiker med träningskläder är en av dem. Hösten är en tid när många lägger stort fokus på att komma tillbaka i rutiner och vanor. När det gäller träning är detta ofta också ett stort fokus som startar igen efter sommaren. Höst och Black Friday kan vara en bra motivering att komma igång och vi alla vet ju att det inte finns något som motiverar så mycket som nya träningskläder eller att testa ett nytt gym-medlemskap. De butiker och verksamheter som deltar är inte längre endast butiker med hemelektronik utan också verksamheter och butiker inom sport, träning och friluftsliv hänger också ofta med i Black Friday och speciellt kläder på Black Friday. Här på ReviewsBird samlar vi ihop recensioner och omdömen om olika verksamheter. Vi har upplevt att tidigare kunder har värdefull information som de kan dela med sig av till andra intresserade.

Hur kan jag veta vilka butiker som deltar i Black Friday?


Vilka butiker har Black Friday egentligen? Under de sista veckorna före Black Friday delar butiker ofta med sig om erbjudanden eller om information om de kommer att delta i rean. Om du har en speciell butik som du gärna vill hålla koll på erbjudanden hos skulle jag rekommendera att hålla koll på kedjans hemsida, nätbutiker och sociala medier.

Vilka butiker eller kedjor deltar i Black Friday?

För att hjälpa lite på traven vill vi dessutom såklart ge tips om vilka typer av butiker som vi vet om som kommer att delta i Black Friday. En stor del av den typ av butiker som kommer att dela med sig av rabatter närmare Black Friday och under hela helgen och veckan efter Black Friday som benämns med Cyber Monday och Black Week. Vi kommer att dela med oss av en del tips eller rekommendationer om den typ av butiker som eventuellt kan delta i Black Friday.

Träningserbjudanden under Black Friday

Gym-medlemskap

Attt gymma är en trend som hållit i sig och många personer i Sverige har en månadsmedlemskap hos ett gym. Många gym deltar dessutom i Black Friday och det ger en fin chans att starta sitt första gym-medlemskap eller att byta gym under denna tid. Exempel på gym som är populära alternativ är Black Friday hos Sats eller Black Friday hos Nordic Wellness.

Friluftsliv och vintersport

Önskar dina barn sig nya slalom-skidor till julklapp eller kanske du vill rusta upp för en långvandring senare i vår? Oavsett vad din orsak är så kan Black Friday vara en perfekt tid att kolla ut efter ditt perfekta pris friluftsprylar eller skidor på Black Friday. En populär kedja inom sport i Sverige är bland annat Sportsmart och Stadium.

Fritidsprylar och aktivitetshallar

Ett tredje och sista exempel på verksamheter som ofta deltar i Black Friday är verksamheter som erbjuder fritidsaktiviteter och olika sportaktiviteter i aktivitetshallar. Detta kan ge en bra möjlighet att testa på en ny hobby eller hitta ett erbjudande för en aktivitet du kan testa med din familj eller vänner. Exempel på hobbyer du kan testa under Black Friday är att fynda ett padelrack under Black Friday eller en elsparkcykel under Black Friday eller varför inte ta en titt på cyklar för våren hos Stålhästen eller Elcykelvaruhuset.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid är en e-handelsspecialist & konsumentvarukonsult specialiserad inom handelsrätt och konsumentbeteende. Hon har erfarenhet av supply chain-konsultverksamhet och produktutveckling samt har arbetat... Läs vidare