Sportsmart

Alla recensioner

Sportsmart

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Outnorth
Outnorth

Uppe i Norden finns en helt otroligt natur som verkligen måste upplevas på ett eller annat sätt. Man kan spendera vintermåna...

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Sporttema
Sporttema

Att träna är inte en självklarhet för alla där ute, vilket betyder att det kan vara knepigt att veta hur man ska komma ig&...

Logo Gorilla Sports
Gorilla Sports

Varför är det egentligen så viktigt att vi tränar och rör på oss? Jo, som vuxen person är det rekommenderat at...

Sportsmart

Att ge kroppen fysisk motion är otroligt viktigt, men under årens gång då man blir äldre kommer även kroppen att förändras och troligtvis bli lite mer skör. Trots det ska man ändå komma ihåg att röra på sig och det finns många produkter man kan köpa för ett extra stöd. Kolla in sortimentet hos Sportsmart för att se hur du kan få extra träningsstöd i din vardag. Du kan även läsa recensioner kostnadsfritt här på ReviewsBird, glöm inte det. 

Mer information om Sportsmart
Vintern mellan 2014/2015 lanserades Sportsmart och har sedan dess fungerat som en återförsäljare av rehabiliteringsprodukter. För dem har målet sedans starten varit att bli den ledande nätbutiken då kunder är ute efter rehabiliteringsprodukter, oberoende om kunden endast vardagsmotionerar eller är elitidrottare. Företaget vill alltid göra sina kunder nöjda och erbjuder därför produkter som är noggrant utvalda och testade så att de både ska vara säkra och kvalitativa. Sportsmart har valt att satsa endast på sin e-handel och driver därför inte någon fysisk verksamhet alls.  

Vad erbjuder Sportsmart sina kunder?
Fot, knä, arm, rygg, axel är några exempel på produktkategorier som finns inne på företagets hemsida, och det finns även en sökfunktion som kan användas för att smidigt söka bland hela sortimentet. Görs det beställningar via hemsidan som överstiger 500 kr så behöver kunderna inte betala någon fraktavgift, i annat fall läggs det till 39 kr på beställningen. Sportsmart har personal på lagret alla vardagar vilket betyder att efter det gjorts en beställning kan kunden räkna med att få sitt paket inom 1-3 vardagar. I dagsläget levererar Sportsmart endast till kunder inom Sverige men vem vet, kanske de kommer att expandera sin verksamhet i framtiden. Förutom att produkterna som säljs ska göra så att kunden känner sig trygg erbjuder även Sportsmart sina kunder säkra betalningsmetoder tack vare ett samarbete med Klarna. Kunden har alltså flera säkra betalningsmetoder att välja mellan då hen gör en beställning. Direkt inne på hemsidan finns de oftast ställda frågorna besvarade i en så kallad ”FAQ”. Skulle kunderna vara i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget så är det möjligt genom telefon, e-post eller via ett kontaktformulär. Skulle man känna sig missnöjd efter att man fått hem sin produkt finns ännu möjligheten att lämna tillbaka den inom 30 dagar, det går även kostnadsfritt att byta ut en produkt mot en annan. 

Tankar, åsikter och erfarenheter av Sportsmart
Har du shoppat hos Sportsmart? Om du har det, fick du hem det som du hade förväntat dig? Tycker du att produkterna hjälper dig genom ditt aktiva liv och skulle du rekommendera att andra handlar där eller inte? Svara på frågorna eller skriv en fritt formulerad recension som du sedan lämnar här inne hos oss. Recensionen kommer vara bra för företaget men även för eventuellt framtida kunder.