Sportsmart Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Sportsmart

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Americo Little II
Sportsmart är verkligen ett av de bästa företagen som jag har handlat hos på nätet. Jag köpte kompressionsstrumpor och sulor från deras webbplats för att hjälpa mig med mina fotproblem under min lö...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Sportsmart Review

  Sportsmart är verkligen ett av de bästa företagen som jag har handlat hos på nätet. Jag köpte kompressionsstrumpor och sulor från deras webbplats för att hjälpa mig med mina fotproblem under min löpträning. Beställningsprocessen var enkel och smidig, och produkterna blev levererade inom den utlovade tiden. Produkterna var av hög kvalitet och fungerade perfekt för mitt syfte. Jag uppskattade också den 30-dagars ångerrätten, även om jag inte behövde använda den eftersom allting gick så bra. En annan sak som imponerade mig var det breda sortimentet av skydd, liniment och andra tillbehör som Sportsmart erbjuder. De har definitivt allt man kan tänkas vilja ha för en aktiv livsstil eller rehab efter skador. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Sportsmart.se till alla människor som vill ha bra service, högkvalitativa produkter och snabb leverans!


Andra personer tittade också på