Stålhästen

Alla recensioner

Stålhästen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Stålhästen

Ett muskeldrivet fordon som inte bara är bra motion utan även både för plånboken och miljön, vad är det? Givetvis är det cykeln. Att cykla går relativt fort och det är otroligt bra träning, om du är ute efter en ny cykel kan du kolla in vad Stålhästen har för sortiment, kanske de har en cykel som du fattar tycke för. 

Cyklar kan vara dyra så det lönar sig att först spendera tid här på ReviewsBird och läsa recensioner. 

Info om Stålhästen
Dam, herr och barncyklar är det som Stålhästen erbjudit sedan 2010. Hela företaget grundades tack vare idén att skapa en klassisk och stilig cykel som alla skulle ha råd med. Företaget ansåg att så många av de andra cyklarna såg likadana ut och ville därför erbjuda något unikt. Under årens gång har företaget tagit fram olika modeller och typer men själva grundidén fortsätter ändå att vara den samma. Alla Stålhästen’s cyklar designas i Sverige och tillverkas i Portugal och i dagsläget rullar det cirka 20 000 Stålhästen cyklar runt om i Sverige. Årligen säljer företaget närmare 4 000 cyklar, de flesta till kunder inom Sverige men de erbjuder sina produkter till kunder i över 20 länder. Stålhästen’s cyklar är extra klimatsmarta och företaget har sedan 2020 klimatkompenserat genom att investera i solenergi som ersätter kolkraft. 

Vad erbjuder Stålhästen sina kunder?
Cyklarna är indelade i kategorier på sajten och priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är färdigt inklusive moms. Då kunderna väljer att göra en beställning så kan de välja fraktalternativet ”upphämtning och montering” och då kommer Stålhästen att montera cykeln som kunden sedan själv kan hämta ut. Kunden kan även välja att få cykeln levererad i kartong och då är den monterad till 85%. Den vanliga leveranstiden då kunden gör sin beställning är 3 - 5 dagar men under sommaren kan det ta upp till 5 - 10 vardagar. På cyklarna ingår det ett års funktionsgaranti och om kunden beställer via hemsidan har hen 30 dagar på sig att returnera produkten vid behov. Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Stålhästen genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Innan kundtjänsten kontaktas går det även att läsa svaren till de oftast ställda frågorna direkt inne på sajten. 

Omdömen, åsikter eller klagomål till Stålhästen
Rullar du omrking på en cykel som du köpt från Stålhästen? Är du isåfall nöjd över din cykel, tycker du att de är smidiga att cykla på och tycker du att den håller så bra som man förväntar sig att cykeln ska göra? Skriv en recension där du berättar vad du tycker om företaget och deras produkter. Med endast några meningar kommer du kunna vara till stor hjälp för andra där ute som är ute efter en ny cykel.