Vilka butiker har bäst erbjudanden på Black Friday? Kolla in listan här!

Har du hört om Black Friday rea? Den stora shoppingtraditionen Black Friday närmar sig med stormsteg. Den årliga traditionen av Black Friday rea har rötterna i USA men har spridit sig till Sverige och vuxit mer och mer genom åren. I USA markerar Black Friday rean starten för julhandeln och denna markering har nu dessutom blivit allt vanligare i Sverige. Försäljning under Black Friday har i Sverige passerat försäljningsmängden under mellandagarna och den vanliga julhandeln för jul och räknas idag som den största rean under året. I denna artikel vill vi djupdyka i vilka butiker och kedjor som deltar i Black Friday och se över vilka prylar som ofta är rabatterade. Här på ReviewsBird samlar vi ihop recensioner om olika appar, nätbutiker och verksamheter. Vi har upplevt att tidigare kunder har värdefull information som de kan dela med sig till andra kunder och intresserade.

Vad kan jag hitta på Black Friday?

Black Friday erbjudanden och reor gäller inte endast ett par olika verksamheter eller typer av prylar utan det gäller de mesta olika produkter. En av de vanligaste prylarna att fynda på Black Friday är olika trendprylar inom teknik, bland annat Apple’s produkter som bland annat Apple Watch till Black Friday pris eller Apple Airpods till Black Friday priser. Trots detta så ökar försäljningen av andra produkter än teknik för varje år som går, speciellt bland kategorierna kläder, hudvård och hem & inredning.

Vilka butiker har Black Friday?

Nu till det viktigaste; Vilka butiker har Black Friday? Under Black Friday deltar en stor mängd verksamheter i rean och du kan hitta det mest inom allt från träning, resor till kläder och teknik.

De mest populär kategorierna inkluderar:

Teknik och Elektronik

En av de kategorier som varit populära sen första början är teknik och elektronik. Både större kedjor och mindre butiker deltar i teknik rean och på trendprylar kan man hitta saftiga rabatter och riktigt Billig teknik under rean. Under de senaste åren har det varit populärt att fynda laptops under Black Friday rean. Laptops är ett vanligt inköp under starten av studieåret och många passar på att köpa en laptop under Black Friday. Ett annat alternativ som blir allt vanligare i utbyte mot en laptop är att införskaffa sig en Ipad under Black Friday rean, Iphone butiken är en av de många återförsäljare av produkter ifrån Apple till Black Friday priser. Bland teknikgrejer finns det också teknikprylar som inte riktigt räknas in bland trendiga teknikprylar men som alltid går åt. Dessa inkluderar rea under Black Friday på mobiler, Black Friday rea på eltandborstar och Black Friday på tv kategorin, för standardprylar är Black Friday hos Elgiganten ett vanligt alternativ. Populära butiker inom elektronik och teknik som dessutom deltar i rean är Black Friday hos biltema, Black Friday hos netonet och Black Friday hos Comviq.

Kläder och Mode

En av de allra vanligaste kategorierna under Black Friday är Black Friday kläder och mode. Denna kategori kan man lätt förstå är populär eftersom vill ju alla behöver kläder varje dag. Dessutom har vi rätt stora förändringar mellan de fyra olika säsongerna här i Sverige och behöver varma vinterkläder för att trivas i den svenska vinterkylan. Ett vanligt plagg som vi köper under Black Friday är underkläder och vinterjackor som båda dessutom är en populär julklapp. En annan vanlig kategori inom kläder är Black Friday träningskläder som ofta består av kläder för vintersport eller träningskläder och skor för gymträning.

Smink och hudvård

Den fjärde och sista kategorin som ofta går åt är smink och hudvård. Allt fler är intresserade av att ta hand om sin hud och har standardvaror som de återkommande använder. Black Friday kan vara en bra tidpunkt att bunkra upp på produkter man alltid använder, till reapriser. Populära butiker inom smink och hudvård är bland annat Cocopanda och Lyko.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid är en e-handelsspecialist & konsumentvarukonsult specialiserad inom handelsrätt och konsumentbeteende. Hon har erfarenhet av supply chain-konsultverksamhet och produktutveckling samt har arbetat... Läs vidare