iPhonebutiken Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

iPhonebutiken

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jamel Crooks
Jag är mycket nöjd med min erfarenhet på iPhonebutiken. De hade ett brett utbud av tillbehör till alla mina Apple-enheter, inklusive min iPhone och iPad. Jag uppskattade också den snabba leveransti...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Exceptionella möjligheter på iPhonebutiken

  Jag är mycket nöjd med min erfarenhet på iPhonebutiken. De hade ett brett utbud av tillbehör till alla mina Apple-enheter, inklusive min iPhone och iPad. Jag uppskattade också den snabba leveranstiden och att varorna kom välpackade och i perfekt skick. Det var enkelt att navigera på deras webbsida för att hitta vad jag sökte, tack vare deras tydliga kategorisering. Jag gillade särskilt det faktum att de erbjuder produkter från flera olika märken såsom Belkin, Otter Box osv. Dessutom fanns det recensioner som andra kunder lämnat vilket hjälpte mig i mitt köpbeslut. Sammanfattningsvis har jag ingenting negativt att säga om min erfarenhet på iPhonebutiken utan endast positiva intryck! Jag kommer definitivt rekommendera dem till alla som behöver nya apple-tillbehör!


Andra personer tittade också på