Dunken

Alla recensioner

Dunken

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Dunken

Om du är ute efter en tuff ny mössa, kanske en munkjacka eller varför inte något annat plagg som kan hjälpa dig se riktigt cool ut. Hos Dunken går det att köpa kläder som har en aningen tuffare stil eftersom de erbjuder främst rockkläder, men inte bara det. 

Mer om Dunken
Året är 2003 och Dunken började sälja sina allra första partyprylar. Det gick några år och Dunken valde att göra sitt sortiment aningen större genom att även börja erbjuda roliga tröjor. Dessa tröjor kom att bli starten till hela företaget som ännu idag är verksamma. Efter att ytterligare några år hade passerat flyttade Dunken in i lokaler bredvid andra leverantörer av tröjor och på det sättet hamnade även Dunken som en tryckande verksamhet där de sakta mak började tycka skjortor både till privatpersoner men även till företag. Sedan starten har Dunken alltid strävat efter att erbjuda sina kunder de absolut bästa produkterna kvalitetsmässigt och de vill absolut inte sälja något som de själva inte skulle bära. Dunken är en renodlad e-handel som erbjuder produkter till kvinnor, män och barn och har inga planer på att sluta med sin verksamhet. 

Tjänster och produkter som Dunken erbjuder
Förutom att Dunken erbjuder kläder består även en del av deras sortiment av accessoarer, samt andra produkter inom hem och fritid. Är du ute efter en produkt från ett visst band, eller merch som de även heter? Då kan du smidigt använda sökfunktionen för att hitta de specifika produkterna. Efter att du hittat de produkter du vill köpa och lagt till dem i kundkorgen kan du genomföra din beställning genom att fylla i information om leveransen samt betalningen. Glöm inte att om du väljer att spendera 800 kr eller mer behöver du inte betala något för leveransen alls, annars läggs det till en fast avgift på 49 kr. Postnord och DHL är de två företag som levererar produkterna och du kan räkna med att få dina produkter inom fyra arbetsdagar. Dunken erbjuder 30 dagars öppet köp vilket innebär att du ännu inom 30 dagar kan göra en retur om då får hem en produkt som kanske inte passar. Skulle du undra över något kan du komma i kontakt direkt med kundtjänsten hos Dunken via e-post eller på telefon. Innan du kontaktar dem kan du först läsa igenom alla villkor som finns inne på sajten. 

Åsikter och tankar om Dunken
Vi här på ReviewsBird vill att så många som möjligt ska få goda upplevelser oavsett var de väljer att handla. Du har nu möjligheten att hjälpa andra där ute om du redan har erfarenhet av Dunken. Du kan skriva en recension som du publicerar helt gratis här inne. Glöm inte att du även kan läsa recensioner om en massa andra företag här, som är skrivna av personer med riktigt erfarenheter.