Dunken Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Dunken

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Clement Morissette
Jag har nyligen köpt kläder från Dunken.se och jag kan med glädje rekommendera deras produkter till andra. De har ett brett utbud av rockkläder, streetwear och snygga kläder med attityd som verklig...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Dunken - en komplett onlinebutik för rock-och streetwear fans

  Jag har nyligen köpt kläder från Dunken.se och jag kan med glädje rekommendera deras produkter till andra. De har ett brett utbud av rockkläder, streetwear och snygga kläder med attityd som verkligen sticker ut från mängden. Det är uppenbart att de strävar efter att erbjuda något för alla och det uppskattar jag enormt. Kvaliteten på kläderna är imponerande och jag känner mig bekväm när jag bär dem. Dessutom finns det många unika detaljer i designen som verkligen får plaggen att skilja sig från andra, vilket gör det extra kul att shoppa hos Dunken. Frakten var också smidig, mina kläder kom fram snabbare än förväntat och de var välpackade vid leveransen. Jag är väldigt nöjd med mitt köp hos Dunken.se och kommer definitivt fortsätta handla där i framtiden. Om du söker unika kläder med hög kvalitet så rekommenderar jag starkt Dunken!


Andra personer tittade också på