UnBooze Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

UnBooze

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kerluke
Jag har precis handlat från unBooze och är mycket nöjd med min erfarenhet. De erbjuder ett omfattande utbud av alkoholfria drycker för vuxna, vilket är precis vad jag var ute efter. Jag blev glatt ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  unBooze - Fyllig smakupplevelse utan tillsatt alkohol

  Jag har precis handlat från unBooze och är mycket nöjd med min erfarenhet. De erbjuder ett omfattande utbud av alkoholfria drycker för vuxna, vilket är precis vad jag var ute efter. Jag blev glatt överraskad att se så många olika valmöjligheter, inklusive alkoholfritt vin, öl och tonic water. En sak som verkligen stack ut för mig var den mogna smaken hos de alkoholfria dryckerna. Det kändes som att jag faktiskt drack en vuxen drink istället för bara en söt läsk. Dessutom hade alla flaskor tydlig information om smaker & ingredienser på etiketten, vilket gjorde det lättare att välja rätt produkt. Så långt har jag bara positiva upplevelser med unBooze och planerar definitivt att beställa därifrån igen när jag vill ha något utan alkohol men ändå vill ha samma mognad i smaken!


Andra personer tittade också på