GLASHUSET Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

GLASHUSET

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jayson Murphy
Min upplevelse på GLASHUSET var helt enkelt fantastisk. Sortimentet av designmöbler och inredningsdetaljer höll verkligen hög kvalitet, vilket gjorde det svårt att välja vad jag skulle köpa med mig...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Designmöbler På Glashuset Inredning & Design Malmö

  Min upplevelse på GLASHUSET var helt enkelt fantastisk. Sortimentet av designmöbler och inredningsdetaljer höll verkligen hög kvalitet, vilket gjorde det svårt att välja vad jag skulle köpa med mig hem. Personalen i butiken var otroligt hjälpsam och kunnig, vilket gjorde hela köpupplevelsen ännu mer angenäm. Jag blev positivt överraskad av hur exklusiva och tidlösa möblerna var, samtidigt som de hade ett modernt uttryck som passade perfekt för mitt hem. Dessutom stod priset verkligen i proportion till den höga kvaliteten på produkterna. En annan detalj som stod ut för mig var att sortimentet fortlöpande utvecklas både online och i butik. Detta gör att man alltid kan räkna med att hitta något nytt och spännande när man besöker GLASHUSET. Jag är verkligen nöjd med mitt köp från GLASHUSET och rekommenderar butiken till alla som söker efter exklusiva designmöbler av högsta kvalitet.


Andra personer tittade också på