2 företag

Äktenskap, Otrohet & Erotik

...

  Äktenskap, Otrohet & Erotik

  Att dejting bara är för singlar idag verkar vara en gammaldags föreställning. När rutiner styr din vardag och ditt arbete tar mycket plats kan det få dagarna att vara mycket intensiva, även äktenskapet kan drabbas av detta, och du kanske inte känner samma attraktion till din partner som du gjorde tidigare. En sådan här situation är inte ovanlig. Många väljer att börja dejta vid sidan av sin relation för att få lite extra liv i vardagen, och idag finns det företag som erbjuder dejtingappar som vänder sig till personer som redan är i ett seriöst förhållande eller äktenskap.

  Kommunikationen skiljer sig mycket i ett förhållande jämfört med när du dejtar. När du är i ett förhållande kommer du ofta att kommunicera med din partner om varje liten sak. Vare sig det är att berätta för dem om de små detaljerna i ditt förflutna eller be dem snarka lite mindre medan de sover! Dejting är annorlunda. Kommunikation är begränsad och grundläggande och inte alltför inneboende. Som att bestämma var de ska äta härnäst, eller en tillfällig resa är något par som är älskare vanligtvis ägnar sig åt.


  Äktenskap, Otrohet & Erotik

  För att ta reda på hur dessa appar fungerar och för att hjälpa dig ta reda på om de är pålitliga har vi på ReviewsBird sammanställt en lista över företag som erbjuder dejtingtjänster av den här typen. Är de pålitliga är de bra? Kan du vara säker på att dina personuppgifter hanteras säkert och att din identitet hålls dold? Läs recensioner från riktiga användare och ta reda på om något av dessa företag kan vara rätt för dig.

  Kärlek är inte bara en känsla, det är en känsla. Men genom åren har människor förvrängt idén om kärlek och romantik och har totalt blandat konceptet med dejting och uppvaktning. Detta är förmodligen anledningen till att en stor majoritet av den nuvarande generationen individer lider av hjärtesorg eller inte klarar av den depression som följer. Om du är en av de människor som tydligen inte kan hålla fast vid en partner under lång tid, och hoppar från ett förhållande till ett annat och söker tröst, är du inte ensam. Men om du är singel och vill starta ett förhållande, tänk efter två gånger innan du bestämmer dig för vilken du ska gå. Dejtar du ellerv vill du vara i ett förhållande? Eller vill du blanda de två? Vi hjälper dig att förstå skillnaderna mellan de två för att hjälpa dig fatta ett välgrundat beslut om att göra bättre val för partner för relationer.

  Vad är uppvaktning?

  Uppvaktning är en relation mellan en man och en kvinna i dess tidiga utvecklingsstadier, där de lär känna varandra och utvecklar en djup relation så att de målmedvetet kunde utforska möjligheten till äktenskap. Uppvaktning handlar om att utveckla ett djupt band för att säkerställa att relationen har en tydligt definierad riktning och att den går rätt väg. Uppvaktning prioriterar den mentala kopplingen framför allt genom att lära känna varandra och därigenom utnyttja känslor. Innebörden av termen kan låta föråldrad för många samtida par i denna moderna värld. Till och med uttrycket väcker minnen av deras farföräldrar som åtföljdes av sina föräldrar och mentorer som sökte välsignelser från den allsmäktige Gud. Uppvaktning är inte ett beslut, utan ett val som sätter känslomässig närhet över frestelser och upprätthåller sexuell kontakt enbart med äktenskapet. Men med tiden har begreppet frieri bleknat och ersatts av modern dejtingkultur.

  Förväntningar

  Naturligtvis varierar förväntningarna när du dejtar någon eller när du är i ett förhållande. Du förväntar dig mindre av personen om du dejtar dem. Det är normalt att en person är mer för det dynamiska än den andra personen, men eftersom ni båda vet att det är slumpmässigt finns det inga förväntningar på framtiden osv med dem. Men en relation bygger på förväntningar. Du förväntar dig varje liten sak av din partner. Från tålamod till och med en ljus framtid, allt är på autopilot.

  Prioriteringar

  Även om både dejting och relationer är meningsfulla, prioriterar den ena mindre än den andra. När du dejtar någon är du inte nödvändigtvis seriös med den personen, så du prioriterar andra saker med den som jobb, vänner, aktiviteter etcetera När du är i ett förhållande kan din dynamik med andra människor förändras helt eftersom personen du tar på sig den största betydelsen i ditt liv. De kommer före familj, vänner och till och med arbetet.

  Oavsett om du är i början av ett blomstrande förhållande eller har varit med din pojkvän i flera år, går varje förhållande igenom samma fem stadier av dejting. Dessa fem stadier är attraktion, verklighet, engagemang, intimitet och slutligt engagemang.

  Det kan tyckas ganska självklart, men relationer – oavsett om de är romantiska eller platoniska – växer med tiden och genomgår markanta förändringar när band bildas och intimitet utvecklas. När er relation utvecklas genom var och en av dessa stadier kommer ni att lära er mer om varandra och avgöra om du och din partner är engagerade och beslutsamma för en livstid tillsammans.

  Om du börjar dejta en ny, eller om du är osäker på i vilket stadium ditt befintliga förhållande är, är den här bloggen för dig. Nedan talar vi om vart och ett av de fem stadierna av dejting så att du kan ta reda på var du och din partner är just nu, och ännu viktigare, om er relation har styrkan att utvecklas till ett långsiktigt engagemang.