Compensair Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Compensair

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Paucek
Jag använde Compensair för att få kompensation för en försenad flygning och jag var mycket nöjd med deras tjänst. Det var lätt att registrera sig och allt som behövdes var några enkla steg. Jag und...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv upplevelse med Compensair

  Jag använde Compensair för att få kompensation för en försenad flygning och jag var mycket nöjd med deras tjänst. Det var lätt att registrera sig och allt som behövdes var några enkla steg. Jag undrade i början om det skulle ta lång tid att få mina pengar, men de hanterade allt snabbt och effektivt. Personalen på Compensair var mycket hjälpsamma när jag hade frågor. De svarade snabbt via e-post eller chatt och gav mig tydliga instruktioner om vad som krävdes för att söka efter kompensation. Totalt sett har jag haft en positiv erfarenhet av Compensair's tjänster och jag rekommenderar dem till alla som behöver hjälp med att få kompensation för försenade eller inställda flygningar.


Andra personer tittade också på