StubHub Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

StubHub

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hand
Jag köpte biljetter till en konsert på StubHub och upplevelsen var fantastisk! Det var enkelt att hitta den konserten jag ville besöka och välja mina platser. Dessutom fanns det många alternativ at...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk upplevelse med StubHub

  Jag köpte biljetter till en konsert på StubHub och upplevelsen var fantastisk! Det var enkelt att hitta den konserten jag ville besöka och välja mina platser. Dessutom fanns det många alternativ att välja mellan till olika priser, så det passade verkligen mitt budget. När jag sedan kom fram till arenan blev jag positivt överraskad av hur smidigt allting gick. Ushers kontrollerade mina biljetter snabbt och effektivt, vilket gjorde att jag snabbt kunde ta mig till min plats utan några störningar. Totalt sett är jag mer än nöjd med min erfarenhet på StubHub. Jag skulle definitiv rekommendera dem för alla som vill köpa eller sälja biljetter för sportevenemang, konserter eller teaterföreställningar.


Andra personer tittade också på