Readly

Alla recensioner

Readly

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Bokus
Bokus

En modern bokhandel bör finnas online och kunna erbjuda ett stort sortiment av litteratur i alla dess former, vare sig det gäller romaner...

Logo Tidningsmagasinet
Tidningsmagasinet

Även fast allting blir mer digitaliserat och online är tidningar fortfarande något mysigt att ha hemma och läsa en kall vinter...

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Bimago
Bimago

Med konst har man möjligheten att uttrycka både känslor och humör, inte bara då man skapar konsten men även då...

Readly

Tidningar går att läsa på fler sätt än i pappersform och de behöver inte ta onödig plats, vare sig i hemmet eller i resväskan. Faktum är att idag så är det fullt möjligt att ha alla tidningar som du vill läsa "on the go", var du än befinner dig och vad du än gör.
Readly är en tidningbutik som jobbar utifrån devisen att erbjuda ett stort tidningsutbud, digitalt, på en och samma plats - nämligen i Readly-appen.

Det här är Readly
Readly grundades 2012, under en semester, när företagets grundare Joel Wikell konstaterade att de tidningar han hade packat ner i resväskan snabbt lästes från pärm till pärm samtidigt som musiken som smidigt strömmades från mobilen aldrig tog slut. Där och då kom idén om en app, fylld med digitala tidningar och magasin. Readly öppnade sitt första kontor i Växjö samma år och 2013 så lanserades tjänsten i Sverige, samtidigt som man öppnade upp ett kontor i huvudstaden, Stockholm.
Företaget jobbar enligt ett syfte om att stödja tillgången av journalistik från ansvarsfulla utgivare samt att göra kvalitativt innehåll tillgängligt, när som helst och var som helst. Detta i skarp motstridighet till dagens informationsöverflöd, klickbeten och desinformation. Readly's vision är kort och gott att: "låta miljontals prenumeranter ta del av det bästa innehållet från världens alla hörn så att perspektiv kan vidgas och kunskap fördjupas". Idag finns företaget i 50 länder.

En prenumerationstjänst med tillgången i fokus
Readly erbjuder en digital plattform i form av en app där konsumenten erbjuds obegränsad tillgång till tusentals digitala magasin och tidningar på 17 olika lokala språk. Tjänsten har +7500 olika titlar genom +1200 anknutna förlag. Sammanlagt erbjuder man över 210 000 utgåvor (siffror hämtade i maj 2022).
Men vad kostar kalaset? Readly erbjuder, i all sin enkelhet, ett enda abonnemang som är gratis de 6 första veckorna och som sedermera kostar 99 kronor i månaden. Appen finns till både iOS och Android och laddas ner från den plats där de olika operativsystemen erbjuder appar för nedladdning.
Förutom att publicera och erbjuda hela utgåvor så kommer Readly med en rad ytterligare funktioner för att förenkla läsandet för dess användare. Det går ex. att söka i hela utbudet efter specifika ämnen och artiklar och genom 'Readly Articles" så får användaren rekommenderad läsning som baseras på användarhistorik. Därtill så finns även 'Readly Exclusives' - ett magasin som enbart finns att läsa hos Readly. Andra populära funktioner är att läsaren kan favoritmarkera, läsa offline och ha familjedelning. Readly-appen har ett snittbetyg mellan 4,5 och 4,8 hos både Google Play och App Store.

Är du användare hos Readly?
Dela då ditt omdöme om deras tjänsteutbud med oss. Vad fungerar bra - vad fungerar mindre bra? Skriv en recension och hjälp på så sätt andra användare att hitta rätt tjänster för att blidka sina intressen.
Vi på ReviewsBird brinner för att sprida kunskap och åsikter och anser att genom att hjälpa andra så hjälper du även dig själv. Med andra ord, dela dina egna erfarenheter samtidigt som du tar del av andras erfarenheter.