Readly Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Readly

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mrs. Marquise Dibbert
Jag har nyligen abonnerat på tjänsten 'Readly', och jag är oerhört imponerad över hur mycket det erbjuder. Med en månadsavgift på endast 119 kronor kan man få tillgång till alla favorittidningar oc...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Recension: En fantastisk app för din tidskriftsbehov.

  Jag har nyligen abonnerat på tjänsten 'Readly', och jag är oerhört imponerad över hur mycket det erbjuder. Med en månadsavgift på endast 119 kronor kan man få tillgång till alla favorittidningar och magasin från olika branscher, inklusive internationella titlar! Jag är imponerad över mängden publikationer som finns i Readly's bibliotek. Förutom valet av tidningar lockade prisvärdheten mig att prova tjänsten, men det som verkligen avgjorde var kvaliteten på appen själv. Det är användarvänligt med sökkategorier för lätt åtkomst till önskade produkter. Dessutom kräver den inte mycket utrymme så du behöver inte oroa dig om lagringsutrymmet på din enhet. Till min förvåning innebar prenumerationen också samtidig användning utan extra kostnad vilket gjorde att hela min familj kunde ha sina egna profiler i appen. Denna prenumerationsmodell har helt klart överbryggat mellan traditionellt tryckta medier och digitala exempel av dessa vilket gör det möjligt ett brett utbud av människor att ta del av texterna. Sammanfattningsvis vill jag rekommendera 'Readly' starkt till någon som letar efter ett sätt att få tag på sina favoritmateriel bekvämt online eller genom sin mobilapp.


Andra personer tittade också på