Pixartprinting Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Pixartprinting

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Ramiro
Jag har precis använt mig av Pixartprintings digitaltrycktjänster och jag måste säga att jag är imponerad. Jag beställde tryck på mina visitkort och broschyrer, och båda produkterna överträffade ve...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Enastående Digitra Ttycktjänster hos Pixartprinting

  Jag har precis använt mig av Pixartprintings digitaltrycktjänster och jag måste säga att jag är imponerad. Jag beställde tryck på mina visitkort och broschyrer, och båda produkterna överträffade verkligen mina förväntningar. Kvaliteten var mycket hög, med tydligt definerade texter och levande färger som verkligen fångade ögat. Vad jag uppskattar mest med Pixartprinting är deras utmärkta kundservice. Personalen var hjälpsamma under hela processen, från design till betalning samt leveranshantering. De besvarade alla mina frågor professionellt och effektivt. Överlag tycker jag att Pixartprintings online-tjänst är enastående, deras priser konkurrenskraftiga och serviceområdet perfekt anpassat till kundens behov. Jag skulle inte tveka att rekommendera dem till någon som söker efter högsta möjliga kvalitet inom digitaltryck.


Andra personer tittade också på