Mindly

Alla recensioner

Mindly

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Mindly

Att utvecklas som person är alltid en positiv sak. Man kanske hamnar lära sig att leva med en ny familj, man studera och lär sig hur man egentligen ska ta hand om sin kropp eller så går man igenom något känsligt på arbetsplatsen. Om du känner att du skulle vilja utvecklas som person till det bättre ska du kolla in sajten Mindly, eftersom de erbjuder ljudböcker för personlig utveckling. 

Alla ser vi olika på olika saker och därför kan du här på ReviewsBird läsa recensioner om företag, inte bara Mindly utan även andra tjänster och nätbutiker. 

Mer information om Mindly
Midnly har funnits på markanden sedan 2007 och sedan dess har de erbjudit program och inspiration för personlig utveckling och självhjälp. Under årens gång har Mindly kunnat vara till hjälp för tusentals människor som förbättrat sina liv. Målet har för Mindly varit sedan starten att erbjuda självhjälp som man verkligen kan göra själv, när man själv känner för det. Företaget kommer från och har sitt säte i Danmark men de erbjuder sina tjänster och produkter till kunder i flera länder. Mindly strävar alltid efter att erbjuda program som är både korta och effektiva och har alltså valt att skippa allt som egentligen är onödigt. Förutsatt att man är rak och effektiv kommer man att få goda resultat. 

Det finns ett brett urval av olika program hos Mindly vilket betyder att oberoende om man är en man, kvinna eller ett barn finns det något att lyssna på. Eftersom vi alla är olika individer fungerar inte en sak på oss alla, och lika kan det vara med ljudböcker. Av den anledning erbjuder Mindly 100% nöjdhetsgaranti där en missnöjd kund får sina pengar tillbaka. 

Tjänster och produkter som Mindly erbjuder
Ångest och fobi, personlig utveckling, vanor och beteenden är bara några av de olika kategorierna som finns att välja mellan inne på sajten. Mindly erbjuder även hela paket där det ingår flera saker och böcker om man verkligen är ute efter att utveckla sig genom att ta till sig mycket information. Efter att du hittat den ljudbok du vill köpa kan du genomföra beställningen genom att fylla i personuppgifter och betalkortsinformation. Om du köpt en digital kopia kan du börja lyssna genast, men om du valt CD alternativet tar det några arbetsdagar för den att anlända. Mindly strävar alltid efter att svara på inkomna frågor inom 48 timmar och du kan nå dem antingen via e-post eller direkt på mobilen. 

Tankar och åsikter om Mindly
Har du utvecklat dig som person genom att ta hjälp av det som Mindly erbjuder? Tycker du att produkterna är värda sitt pris isåfall, har de ett tillräckligt brett sortiment eller inte och tycker du alla borde lyssna på böcker från Mindly? Besvara dessa frågor i en recension som du publicerar här inne hos oss. Recensioner leder till så många som möjligt har en större chans att faktiskt bli nöjda.