let's deal Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

let's deal

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Catalina Howell
Jag har precis använt 'Let's deal' för första gången och jag är mycket imponerad av tjänsten. Utbudet av lokala erbjudanden i Stockholm, Göteborg och Malmö var imponerande - det fanns tusentals dea...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En underbar upplevelse med Let's Deal

  Jag har precis använt 'Let's deal' för första gången och jag är mycket imponerad av tjänsten. Utbudet av lokala erbjudanden i Stockholm, Göteborg och Malmö var imponerande - det fanns tusentals deals att välja mellan på allt från shoppingprodukter och elektronik till skönhet och hälsa, mode, accessoarer och inredning. Det var enkelt att hitta de deals som intresserade mig mest tack vare den intuitiva sökfunktionen. När jag väl hade valt mina produkter så gick betalningen snabbt och smidigt via plattformen. Efter bara några dagar fick jag mina beställda varor levererade direkt till min dörr! Jag uppskattade verkligen hur smidig hela processen vara från början till slut. Sammanfattningsvis tycker jag verkligen om 'Let's deal'. De har ett fantastiskt utbud av erbjudanden med konkurrenskraftiga priser samt enkel åtkomst genom deras webbsida.


Andra personer tittade också på