SumUp Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

SumUp

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Pat Jacobi
SumUp är en fantastisk produkt för småföretagare som vill expandera sina betalningsalternativ. Jag har använt deras kortläsare under de senaste månaderna och jag är mycket nöjd med den enkla och sä...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiskt alternativ för småföretagsbetalningar!

  SumUp är en fantastisk produkt för småföretagare som vill expandera sina betalningsalternativ. Jag har använt deras kortläsare under de senaste månaderna och jag är mycket nöjd med den enkla och säkra processen vid varje transaktion. Det tar bara några sekunder att acceptera kredit-, debit- eller kontaktlösa betalningar, vilket sparar tid i min verksamhet. Jag uppskattade också hur prisvärd SumUp-kortläsaren var jämfört med andra betalningstjänster där ute. Förutom själva läsaren behövde jag inte investera i dyra terminaler eller system. Sammanfattningsvis har mitt val av att använda SumUp-kortläsare definitivt hjälpt till att öka försäljningen i min butik.


Andra personer tittade också på