Pleo

Alla recensioner

Pleo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Arch Senger
Pleo var verkligen en räddare i nöden för mitt företag när det gällde att hantera utgifter. Det var otroligt enkelt att registrera sig och skapa konton för alla mina anställda, och nu kan vi lätt s...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Effektiv utgiftshantering med Pleo

  Pleo var verkligen en räddare i nöden för mitt företag när det gällde att hantera utgifter. Det var otroligt enkelt att registrera sig och skapa konton för alla mina anställda, och nu kan vi lätt spåra vem som spenderar vad. Det faktum att Pleo tillhandahåller virtuella kort betyder också att jag inte behöver oroa mig för att vårt fysiska kort ska bli tappat eller stulet. Dessutom är appen extremt användarvänlig och gör det lätt för oss alla att lägga till kvitton direkt efter köpet. Men det bästa med Pleo är deras kundtjänstteam. De har alltid varit oerhört hjälpsamma och svarade snabbt på alla våra frågor. Jag uppskattar verkligen hur de alltid arbetar hårt för att säkerställa vår fullständiga nöjdhet med produkten.


Andra personer tittade också på