Nordickings Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Nordickings

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Sasha
Jag har just köpt organtillskott från Nordic Kings och min upplevelse var verkligen positiv. För det första är jag glad att produkten är 100% gräsbetad och ekologiskt certifierad, vilket ger mig tr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Mitt Betyg: Trustworthy Organtillskott med utmärkt Kundservice

  Jag har just köpt organtillskott från Nordic Kings och min upplevelse var verkligen positiv. För det första är jag glad att produkten är 100% gräsbetad och ekologiskt certifierad, vilket ger mig trygghet och tillförsikt när jag tar tillskottet. Dessutom kommer den från svenska källor, vilket jag också uppskattar. En annan sak som imponerade på mig var deras fria frakt vid beställning över 500 kronor. Detta gjorde mitt köp enklare och bekvämare utan onödiga extra kostnader. Slutligen vill jag betona hur bra service Nordic Kings erbjöd mig. De svarade snabbt på mina frågor om produkten och leveransen, vilket visar på deras kundorientering och engagemang. Sammanfattningsvis så rekommenderar jag starkt Nordic Kings' organtillskott för alla som söker efter högkvalitativa produkter med svensk bakgrund, gratis frakt alternativ samt god kundservice.


Andra personer tittade också på