Memmo

Alla recensioner

Memmo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kacie
Jag hade nyligen en sällsynt och minnesvärd upplevelse med företaget Memmo. Jag var på jakt efter den perfekta presenten till min bästa vän på hennes födelsedag, när jag kom över deras hemsida. Där...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Personifierade Videomeddelanden - Den ultimata presenterbjudningen från Memmo

  Jag hade nyligen en sällsynt och minnesvärd upplevelse med företaget Memmo. Jag var på jakt efter den perfekta presenten till min bästa vän på hennes födelsedag, när jag kom över deras hemsida. Där såg jag att de erbjuder personliga videomeddelanden från kändisar - vilken unik idé! Att beställa ett videobudskap var inte bara lätt och smidigt, men det gav mig också möjlighet att välja bland ett brett urval av kändisar som alla erbjöd sina egna speciella hälsningar. Vad som imponerade mig mest var hur snabbt jag fick mitt video-meddelande (inom 24 timmar!) efter beställning. När min vän slutligen fick sitt budskap blev hon helt överraskad och glad för sin unika gåva. Det skapade en oförglömlig ögonblick som vi kommer att minnas i åratal framåt. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera Memmo till någon som söker efter en originell present eller vill göra sin dag mer speciell med en personlig hälsning från deras favoritkändis!


Andra personer tittade också på