Allt om Philips airfryers och funktioner

Allt om Philips airfryers och funktioner
Nätbutiker

Som alla andra airfryers som inkluderats i airfryer bäst i test testet, är denna modell utmärkt för att göra just det; tillaga mat utan att tillreda maten direkt i olja, vilket gör maten mindre fet, smakrik och lättare på insidan utan att kompromissa med den traditionella krispigheten som en vanlig fritös skapar. Denna airfryer i större storlek är faktiskt vårt nuvarande främsta val som den bästa airfryer och även innehavare av 2020 T3 Award för bästa airfryer.

Philips Airfryer XXL kan inte endast tillreda chips, även om det är det första folk verkar prata om när de diskuterar dessa saker. Visserligen kommer den att luftsteka en liten tallrik pommes, men den skapar också en fin yta i steken, samt har förmågan att täcka de flesta andra måltider som du sannolikt någonsin kommer att laga.

Receptboken som följer med Philips Airfryer XXL visar dess mångsidighet och funktioner samt exempel på recept för airfryern. Nackdelen med denna modell är att ingen tång följer med för matlagningen. Exempel på nätsidor som erbjuder denna modell är CDON, Elgiganten och AliExpress.

PHILIPS Airfryer XXL: Hur fungerar denna modell?

Philips Airfryer XXL är, som namnet antyder, en av de större modellerna du kan köpa som airfryer, dess korg klarar 1,4 kg mat totalt per tillredning, tillräckligt för cirka sex personer. Med andra ord är detta en fantastisk maskin om du har mer än en eller två munnar att mätta, om du helt enkelt älskar din mat eller om du vill tillreda din mat för flera dagar.

Enheten arbetar med Philips TurboStar-teknik, vilket effektivt innebär att den cirkulerar varm luft snabbt i och runt maten du vill laga, för att uppnå perfekta resultat och krispighet, med hjälp av 2225 watt effekt. Det kan ta det lugnt med din tillagade mat genom att använda låga temperaturer från 40°C, som passar perfekt till att torka mat långsamt, men den kan också höjas upp till 200°C efter behov.

I detta avseende kan Philips Airfryer XXL laga nästan vad som helst och i en rad 5 förinställda tillagningslägen, inklusive luftfritering, grillning, fritering och bakning. En enkel uppsättning ikoner inklusive fisk- och köttsymboler, plus en frusen klyftpotatis, ger dessa grundläggande förinställningar, medan manuell tillredning är tillgänglig om du föredrar detta. Vi gillar också att hålla värmen när den andra halvan kommer hem sent från jobbet.

PHILIPS Airfryer XXL: Är detta en bra modell?

Eftersom Philips Airfryer XXL är av märket Philips känns detta köksredskap som ett kvalitetsköp, och det borde den också vara, eftersom den ligger i den bästa änden av produktsortimentet för airfryers. Till att börja med kommer du att märka huvuddelen av denna apparat, vilket är direkt uppenbart i det ögonblick du drar ut den ur lådan. Detta ser vi dock som en fördel, eftersom att Airfryer XXL är designad för att hantera mycket mat.

Faktum är att den har en tillräckligt stor tillagningskorg för att rymma en stor hel kyckling, vilket ger den fördelen med många mindre rymliga modeller.

Tillagningskorgen ser dock ut som att den kan vara benägen att fånga upp smuts och matrester med tiden på grund av den lite kräsna konstruktionen, trots att den är non-stick och gallret är separerat från ramen för rengöring. Den glider också ganska långt ut, så du måste se till att den står på en stadig plan yta för att förhindra att den tippar framåt. Tillagningsdelarna kan tvättas i diskmaskin, även om huvuddelen inte är det, men kan torkas av.

Philips Airfryer XXL är perfekt för den som letar efter en generös airfryer som klarar större mat, såsom hela kycklingar, köttbitar och så vidare. Vi älskar layouten på kontrollerna med en orange, mycket tydlig och bra digital avläsning och funktionella menyinställningar.

Under tillagning är Philips Airfryer XXL också ganska tyst, men du måste se till att du har plats för den. Dess stora storlek kräver utrymme, plus att värmen som kommer ut från enheten på baksidan måste försvinna någonstans.

Med övning kommer du att kunna tillreda perfekta mat i denna airfryer. Vår favorit måltid att tillreda i denna airfryer är ju självklart pommes, vilket är en av de bästa maträtten som kan tillredas i Philips Airfryer XXL trådkorg. Vi fick även rejäla resultat med panera eller färst fisk och kycklingfiléer.

Genom att hålla ett vakande öga på framstegen och justera värmekontrollen vid behov kunde vi få laxen fin och krispig på utsidan samtidigt som den hölls fuktig inuti. Ditto för kycklingfiléer faktiskt, som förblev saftiga med en perfekt yta. En extra bonus med Philips är att den också kan vända sig till mer ömtåliga saker som kakor och pizza.

Som fallet är med många airfryers, håll ett öga på din mat eftersom det kan värma upp maten snabbare än du kan förvänta dig. Och när det gäller pommes, håll dem i rörelse i pannan med en och annan omrörning så att inte slutresultatet blir genom mjuka pommes.

PHILIPS AIRFRYER XXL: Detta testade vi tillreda

Om man inte gillar den större korgen som kommer med denna Philip modell har vi goda nyheter. Philips erbjuder nämligen mindre, enklare Philips Airfryers - och några utmärkta airfryers tillverkade av andra märken, naturligtvis - som kan passa dig lite bättre om du har brist på utrymme, men om det är volymen och flexibiliteten du behöver, så är Philips Airfryer XXL det bästa köpet. .

Philips Airfryer XXL airfryer lämnar ett bestående och mycket positivt intryck. Nu när vi har levt med det ett tag har dess attraktionskraft verkligen vuxit. Naturligtvis steker de fantastiska pommes, och de passar också perfekt till en stor portion av varma, krispiga kycklingvingar.

Vi har dock funnit att Philips Airfryer XXL kan göra mycket mer. Vi stekte en hel köttstek med airfryern och testade att tillreda en färdiglagd fryst skink- och ostpaj, båda maträtterna fungerade perfekt i airfryern.

Vi har även provat muffinsmix i den, och så länge du håller ett vakande öga på baktiderna är Philips Airfryer XXL utmärkt. Efter att ha bemästrat kontrollerna föredrar vi nu manuella ingrepp framför många av de automatiserade programmen. Det är en enhet som är svårare att bemästra och det tar verkligen inte lång tid. På ReviewsdBird kan du läsa mer om Philips airfryers och annan elektronik och dessutom hittar du nätbutiker som säljer dessa.

Mer Nätbutiker