Dessa recept passar bäst i en Airfryer

Dessa recept passar bäst i en Airfryer
Nätbutiker

Har du precis skaffat en airfryer från t.ex. Philips? Nu letar du kanske efter superenkla airfryer recept? Från fläskfilé till kycklingfilé i airfryer, kycklingvingar i airfryer, köttbulls recept, grönsaker och till och med desserter, du kan göra allt i denna magiska gryta. På ReviewsBird kan du läsa mer om airfryers bäst i test och skaffa din alldeles egna airfryer på det enklaste sättet, genom att beställa online.

Air Fryer recept för nybörjare

Airfryer-fördelarna är så många att jag inte kan nämna alla. Du kommer också snart att se varför airfryers har blivit så populära under en så kort tid.

Oavsett om du har en airfryer från Philips, AirWave eller en Ninja luftfritös och tryckkokare på bänkskivan spelar det ingen roll. De fungerar i stort sett alla tillsammans likadant, den största skillnaden är storleken på korgen och hur mycket mat du får plats med. Större familjer rekommenderas givetvis välja en större modell, men en mindre modell kan passa perfekt i studenbostaden med mindre utrymmer eller i ett hushåll med endast två personer.

Ninja Foodi modellen aviker sig i utseendet på grund av dess runda form i motsats till de fyrkantiga airfryersena. Att välja mellan en rund eller fyrkantig korg är ofta en smaksak.

Så vad kan du laga i en airfryer? Man kan börja ifrågasätta, vad kan man inte tillreda i en airfryer. Från mångsidiga kycklingrecept till enkel mat och dryck, vi delar med oss av 6 exempel på de allra bästa lätta airfryer recepten som finns. Och naturligtvis kan du göra de flesta, om inte alla av dessa recept i en vanlig ugn, men det finns inget sätt att slå en airfryer när det kommer till bekvämlighet. Om du letar efter en beprövad modell kan du kolla in våra favorit airfryer recension här på ReviewsBird (Önskelista för semester, någon?).

Airfryer tillredd falafel

En tunnbrödsrulle kan aldrig gå fel. Denna delikatess passar perfekt för både en vegan och en köttälskare, alla uppskattar en riktigt god falafel-rulle. Falafel degen kan du enkelt slänga ihop i en mixer. Mixa ihop lite persilja, vitlök, kikärtor med kryddor och rulla sen ihop degen till falafel och släng in i airfryern. Snabbare och hälsosammare än så är det svårt att hitta.

Airfryer brysselkål med bacon-bitar

De bästa hälsosamma airfryer recepten är inte bara måltider; de kan också vara ett mellanmål eller en sidorätt. Denna krispiga brysselkål med bacon tillreds snabbt på 15 minuter och behöver bara tre ingredienser. Brysselkål, bacon och lite kryddor. Om du önskar kan du också slänga på lite olivolja.

Honungsmarinerad lax

Glöm inte laxen! Vill du tillreda en omega-3 packad lunch eller middag, testa honungsmarinerad lax. Honungen gifter sig perfekt med laxen och skapar en utsökt karameliserad yta som fiskälskaren kommer att uppskatta. Vi rekommenderar att tillaga krispig klyftpotatis airfryern som sidorätt till din lax.

Air Fryer Buffalo Blomkålsbitar

Älskar du kycklingvingar men vill hitta en hälsosammare alternativ eller kanske du vill testa på en Vego-vecka. Testa Buffalo-kycklingvingar inspirerade blomkålsbitar. En stor favorit i mitt hem!

De perfekta hasselbackspotatisarna

För att få till den perfekta ytan och krispigheten på hasselbackspotatis passar din airfryer perfekt. Dessa potatisar är enkla och lyxiga och uppskattas av de flesta vid matbordet. Jag rekommenderar att inte skala potatisen för att ge potatisen en riktigt krispig yta.

Snabba måltider

Vill du tillreda snabba måltider men vet inte hur du ska be dig till för detta och du vill inte spendera mer tid än nödvändigt. Testa att beställa hem veckokassar med färdiga recept och tillbehör, ett exempel på företag som erbjuder denna tjänst är Lina’s matkasse, Hellofresh eller GI-boxen.

Airfryer recept

Från airfryer pyttipanna (ja, detta kan du också tillreda i airfryer) till grönsaker, varmrätter och mer, möjligheterna är oändliga. Vill du beställa mindre takeaway eller kanske du bor långt ifrån närmsta restaurangen, i båda situationerna passar en airfryer perfekt.

Om du inte redan har en så är Philips airfryers de mest populära airfryerna. Prisvärda och tåliga!

Letar du efter recept för din Ninja Foodi airfryer? Inga problem, alla dessa recept kommer också att fungera med denna mojäng.

Vilken airfryer är vår favorit?

Det finns ett flertag bäst i test kontroller där ute. Vad dessa test oftast har gemensamt är att de ofta inkluderar märket Ninja, Philips och OBH Nordica. För exempel på hemsidor som erbjuder airfryers: CDON, MediaMarkt och Coolshop.

Mer Nätbutiker