GI-Boxen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

GI-Boxen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Art O'Keefe I
Jag bestämde mig för att testa GI-boxen och jag måste säga, jag är imponerad! Maten var färdiglagad, näringsberäknad och framför allt riktigt god. Att slippa tänka på vad man ska laga till middag v...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Framgångsrika leveranser av hållbara lunch- och middagsalternativ från GI-boxen

  Jag bestämde mig för att testa GI-boxen och jag måste säga, jag är imponerad! Maten var färdiglagad, näringsberäknad och framför allt riktigt god. Att slippa tänka på vad man ska laga till middag var en stor lättnad för mig som ibland har svårt att planera min matlagning. Jag kunde verkligen känna att det var nyttiga ingredienser i maten vilket gjorde mig glad eftersom jag försöker äta hälsosamt. GI-boxens träningsprogram och receptförslag var också väldigt användbara för mig då jag letar efter inspiration till nyttiga frukostalternativ samt mellanmål under dagen. Det bästa med GI-boxen är definitivt deras hemleveransservice, det sparade både tid och pengar jämfört med att köpa lunch ute eller gå handla själv. Sammanfattningsvis så rekommenderar jag starkt GI-Boxen om du vill ha läckra, nyttiga måltider levererade direkt till din dörr!


Andra personer tittade också på