GI-Boxen

Alla recensioner

GI-Boxen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

GI-Boxen

För humöret, kroppen och hälsan är det viktigt att vi tänker på vad vi stoppar i oss. Visserligen behöver vi inte alltid tänka på det utan bland krävs ett riktigt flott fredagsmys med familjen. Om man vill börja äta bättre och mer näringsrik mat kan det vara svårt att veta var man ska börja och då kan GI-Boxen komma till stor hjälp. 

Förutom att du ska äta bra mat vill vi på ReviewsBird att du ska få så goda upplevelser det bara går av företag och därför kan du gratis läsa recensioner här på våran sajt. Inte bara om företag som har med mat att göra utan även andra nätbutiker. 

Mer om GI-Boxen
GI-Boxen är en matbox som är framtagen för dig som vill prova på eller redan håller på med Gi metoden. Programmet som GI-Boxen erbjuder är enkelt, praktiskt och snabbt och de erbjuder tio stycken måltider för dig som vill att vardagen ska bli lite enklare. Företaget kommer från Sverige och om du undrar om de kan leverera hem till dig är det bara att fylla i ditt postnummer inne på sajten för att ta reda på mer. 

Hur har GI-Boxen gjort för att bygga upp dessa boxar? Jo, GI-Boxen har skapat tio stycken olika boxar som alla innehåller en bra balans av protein, naturliga efter samt kolhydrater. De är skapade både så att du inte ska behöva gå omkring hungrig men de är även bra om man är ute efter att gå ner några kilon. 

Det som GI-Boxen erbjuder 
Boxarna levereras varannan vecka direkt hem till kundens dörr och vid varje tillfälle levereras det antingen 10, 20 eller 40 frysta måltider i praktiska förpackningar som kan ätas hemma eller tas med till jobbet. Det är tänkt att maten ska räcka både till lunch och middag till alla vardagar i veckan. För helgen eller de andra dagarna som kunden själv lagar sin mat finns det recept att ta del av hos GI-Boxen. Förutom att kunden får hem mat direkt till dörren samt recept ingår det även coachning via mejl för dem som tycker att de behöver lite hjälp på traven. Kunden kan själv välja hur många boxar hen vill få hem då en beställning görs. För de som är vegetarianer finns det ännu en chans att prova på GI-Boxen eftersom de har tre stycken vegetariska boxar i sortimentet. Om det finns några frågor eller funderingar driver GI-Boxen en kundtjänst som kan nås via e-post eller på telefon. 

Tankar och åsikter om GI-Boxen
Om du prata på boxarna som detta företagets säljer ska du inte tveka med att lämna en ärlig och oberoende recension här inne hos oss. Du kan använda dina egna ord då du beskriver och berättar vad du tycker om företaget och vad de har att erbjuda, glöm inte att du kommer att kunna hjälpa många där ute som undrar om de ska prova på GI-Boxen eller inte.