Semestererbjudanden under Black Friday. Resa billigt med hela familjen!

Längtar du efter en solsemester? Eller har du kanske gått i tankarna i att boka en skidsemester till våren. Oavsett vilket så kan det vara värt att ta en titt på erbjudanden som kommer upp under Black Friday och Black Week. Black Friday är främst känt för saftiga rabatter på rea kläder, inredning och teknikprylar med under senare år har också flygbolag, hotell och resebyråer hakat på i trenden. ReviewsBird hemsidan samlar ihop recensioner om olika verksamheter, hemsidor och appar. Vi har upptäckt att tidigare kunder ofta har värdefull information som intresserade eller framtida kunder ofta vill ta del av.

Hur hittar jag alla Black Friday erbjudanden?

Om du vill hitta erbjudanden under Black Friday för resor rekommenderar jag att kolla upp erbjudanden främst via olika verksamheter inom turist branschen. Detta kan vara bland annat resebyråer eller flygbolags hemsidor. Verksamheter publicerar allt som oftast information om kommande kampanjer på sin egna hemsida och i andra marknadsförings kanaler såsom Instagram, Facebook eller TikTok. Exempel på hemsidor eller verksamheter som är populära inom reseindustrin är Bravofly för att boka flyg, eller Risskov för att boka hotell under bilsemester.

Black Friday erbjudanden för allt du ha med dig på din semester

Black Friday har massvis med olika erbjudanden inom massa olika kategorier. Några exempel på produkter och tjänster du kan hitta rabatter på kan vara gym-medlemskap, kläder, inredning, flyg, Black Friday hotell erbjudanden eller Black Friday spa hotell. Om du är ute efter en semester-resa kan det vara intressant att kolla in andra prylar du kan behöva under semester. Andra prylar som ofta är rabatterade under Black Friday är resväskor, sommarkläder, simkläder eller friluftsrelaterade grejer såsom tält eller sovsäckar.

Reseerbjudanden för resor i Sverige

Reseerbjudanden under Black Friday är inte endast för semesterresor i Grekland eller Frankrike utan det finns också en stor del lokala verksamheter som ger möjligheten att fynda en Black Friday resa inom Sverige. Att resa i sitt egna land kan ge en stor mängd positiva upplevelser. Inte bara genom att man lär känna sitt egna land men att resa i sitt egna land kan också spara pengar av den orsak att man ofta inte behöver spendera pengar på dyra flyg och dessutom sparar du ofta in tid genom att inte behöva resa långa vägar för att upptäcka något nytt. Exempel på erbjudanden hos svenska verksamheter eller nätbutiker är att kolla in SJs Black Friday. SJ kan vara ett bra tåg-alternativ för den som inte behöver tänka på att köra med egen bil eller hitta parkering i en obekant ort. Ett annat exempel är att kolla in svenska Elite Hotell’s Black Friday erbjudanden eller Ving’s Black Friday erbjudanden för flygresor eller semesterpaket.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid är en e-handelsspecialist & konsumentvarukonsult specialiserad inom handelsrätt och konsumentbeteende. Hon har erfarenhet av supply chain-konsultverksamhet och produktutveckling samt har arbetat... Läs vidare