Resväskor

Alla recensioner

Resväskor

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Resväskor

Du ska ut och resa. Du har hela resan utplanterad i sista detalj samt att du vet exakt vilka kläder och smycken du ska packa med dig. Vart kommer du att packa alla dina saker? Jo, givetvis i en resväska. När det kommer till resväskor vill man ha en som håller den inte så mjuka behandlingen på flygplatsen samt att man inte vill att det ska åka upp då man minst anar det. Företaget Resväskor har koll på resväskor och om du är ute efter en ny kan du besöka dem. 

Mer info om Resväskor
Resväskor är ett svenskt e-handelsföretag som grundades med ambitionen att bli det ledande företaget i Sverige som förmedlar resväskor. Företaget har redan sedan starten strävar efter att bli det självklara valet då man som kund är ute efter en ny väska och under årens gång har de kommit att bli en av de största företagen i Sverige när det gäller resväskor och resaccessoarer. Den svenska sidan Resväskor har ett sortiment där det ingår nästan 1 600 produkter men de driver även en enskild sajt för finska kunder som går under namnet matkalaukut.fi. Huvudkontoret ligger i Stockholm och varje dag arbetare företaget stenhårt med att kunna erbjuda sina kunder kvalitativa produkter till bra priser. 

Vad kan man hitta i sortimentet hos Resväskor?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som till exempel kabinväska, ryggsäck, weekendväska med mera. Vet man dock exakt vad det är man är ute efter kan man använda sig av sökfunktionen för att hitta rätt. På företagets hemsida säljs det väskor av kända varumärken, men även av mindre kända varumärken för att de ska passa så många plånböcker som möjligt. Då du gör en beställning på hemsidan kan du välja om man vill ha väskan levererad direkt hem till dörren eller till det närmaste postombudet. Resväskor erbjuder snabba leveranser där frakten är gratis. Leveranstiden på väskorna hos Resväskor är 1–2 arbetsdagar. Företaget erbjuder sina kunder prisgaranti. Detta innebär att om man hittar samma väska hos någon annan butik och den säljs för ett billigare pris så kan man kontakta Resväskor och sedan få mellanskillnaden betald. Företaget erbjuder 60 dagars öppet köp där man i lugn och ro kan känna och klämma på väskan och sedan bestämma sig om man är nöjd eller ej. 

Erfarenheter av Resväskor
Om du brukar befinna dig på en resande fot med en resväska från detta företaget ska du inte alls tveka med att dela med dig. Skriv en recension där du berättar vad du tyckte om storleken på väskan, priset och även hållbarheten. Här på ReviewsBird kan du även gratis läsa recensioner om många andra nätbutiker som är skrivna av personer med riktiga erfarenheter. Glöm inte att Resväskor driver en kundtjänst som kan nås både via telefon och på e-post, du kan ty dig till dem om du undrar något över produkterna eller företaget i sig.