Resväskor Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Resväskor

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Sincere Monahan
Jag har nyligen köpt en resväska från Resväskor.se och jag är mycket nöjd med min upplevelse hos dem. Jag tyckte att deras utbud av resväskor var överkomligt för min budget och det fanns också mång...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Min review kan sammanfattas i följande tre tecken: +++ Titel: En fantastisk upplevelse hos Resväskor!

  Jag har nyligen köpt en resväska från Resväskor.se och jag är mycket nöjd med min upplevelse hos dem. Jag tyckte att deras utbud av resväskor var överkomligt för min budget och det fanns också många olika storlekar att välja mellan som passade perfekt till mitt behov. En sak som verkligen skiljde sig åt från andra webbplatser var den gratis frakten på alla produkter, vilket hjälpte mig spara pengar på min beställning. Dessutom hade jag möjlighet att få hemleverans för endast 79kr - snabbt och smidigt! Sist men inte minst, kundservicen var toppklass. Personalen var vänlig och hjälpsam med alla mina frågor om produkten jag valde. Allt som allt skulle jag rekommendera Resväskor.se till någon som söker efter en högkvalitativ resväska till ett rimligt pris.


Andra personer tittade också på