Dags att uppdatera garderoben? Tips på var du kan köpa billiga kläder

Vi måste bära kläder, alla dagar dessutom. Det behöver inte betyda att man måste spendera tusentals kronor på kläder i månaden (om man inte vill det förstås) utan det finns hur många möjligheter som helst att köpa billiga kläder. Många vill köpa billiga kläder eftersom de inte har annan möjlighet, men även dem som har mycket pengar kan tycka det är otroligt tråkigt att köpa kläder och spenderar därför mindre summor på billiga kläder.

Var kan man hitta billiga kläder?

Du har kanske sett att en influencers på sociala medier brukar tagga märket som deras kläder kommer ifrån. Visserligen brukar även dessa influencers ha ett väldigt gott öga för stil och söta sommarklänningar, men alla har inte möjligheten att spendera mer än 3 000 kronor på endast en jacka.

Vi på ReviewsBird finns till för att hjälpa dig. Vi vill hjälpa dig genom att erbjuda gratis recensioner som är skrivna av riktiga kunder med riktiga erfarenheter. Genom att innan sitt köp lägga några minuter på att läsa recensioner, kommer man öka sina chanser att faktiskt bli nöjd, och även minska sina chanser att behöva göra en retur som dessutom oftast kostar några kronor den med.

Det finns gott om nätbutiker som inte bara säljer vanliga kläder till förmånliga priser, utan både gymkläder och skidkläder. Många föredrar att handla online hos kanske Bonprix eftersom priserna brukar vara relativt låga och det finns så många alternativ att välja mellan. Är man ute efter riktigt billiga kläder ska man inte glömma att det faktiskt finns second hand butiker, både online och fysiska. Ett annat tips för den som inte vill spendera sinnessjuka summor på kläder är att handla då det endast är rea, skriv upp dig på företagets nyhetsbrev och bli informerad genast då en ny kampanj påbörjas.

Dessa är några butiker med förmånliga priser

AliExpress - Eftersom AliExpress är ett företag med mer än 111 miljoner produkter i sitt sortiment lär du hitta något som du fattar tycke för. Fördelen med att de har ett så stort sortiment är att de inte bara har billiga barnkläder i sitt sortiment, utan de har allting man kan tänka sig.

LightInTheBox - Detaljhandelsföretaget LightInTheBox har ett sortiment som de levererar till kunder som befinner sig i mer än 20 olika länder och territorier. Även detta företaget har valt att satsa på att ha ett så stort sortiment som möjligt, vilket såklart leder till att de kan utöka sin målgrupp marginellt.

Innan du kollar in de stora sortimentet som dessa företag besitter ska du inte glömma att läsa recensioner. Med endast några få meningar kan du få en helt annan uppfattning om ett företag, antingen positivt eller negativt.

Vilken typ av kläder är bra att köpa billigt?

Om du besöker en second hand butik eller en loppmarknad finns det definitivt vissa plagg att kolla efter. Först och främst bör du se om det finns några dyra eller exklusiva märken till försäljning, till och med de dyraste märkena kan ibland hittas på loppis. En annan sak som lönar sig att köpa är billiga barnkläder. Barnen växer otroligt snabbt och även fast vissa butiker har väldigt söta, och dyra, barnkläder brukar det inte vara värt att köpa dem eftersom barnet kanske endast kommer bära plagget en gång för att sedan växa ur det.

Om du brukar leta men hittar ändå aldrig hittar billiga kläder ska du inte ge upp hoppet. Det finns kläder på marknaden som passar alla plånböcker, både stora och små. Dina chanser att faktiskt hitta billiga kläder kommer dock marginellt att öka om du väljer att här inne hos oss läsa Recensioner. Lägg endast några minuter på att läsa recensioner och du kommer se att dina uppfattningar ändrar helt och hållet.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid är en e-handelsspecialist & konsumentvarukonsult specialiserad inom handelsrätt och konsumentbeteende. Hon har erfarenhet av supply chain-konsultverksamhet och produktutveckling samt har arbetat... Läs vidare