Apotek Hjärtat Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Apotek Hjärtat

50% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Lincoln Hintz
Jag hade en fantastisk kundupplevelse på Apotek Hjärtat! Jag beställde några receptbelagda läkemedel från deras hemsida och processen var smidig och enkel. Frakten var gratis eftersom min beställni...Läs vidare
T
Tony
Skrämmande dåligt att man inte hinner med att plocka/ paketera receptbelagd medicin så att utlovat leverans hålls.Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Kundservice Hos Apotek Hjärtat

  Jag hade en fantastisk kundupplevelse på Apotek Hjärtat! Jag beställde några receptbelagda läkemedel från deras hemsida och processen var smidig och enkel. Frakten var gratis eftersom min beställning översteg 149 kr, vilket uppskattades mycket. Jag blev imponerad av det stora sortimentet som apoteket erbjöd online, men även i butikerna nära mig. Det är verkligen härligt att ha möjligheten att köpa både receptfria och receptbelagda läkemedel med samma höga kvalitet från ett pålitligt apoteksvarumärke. Sammanfattningsvis har jag ingenting annat än positiva erfarenheter från mitt köp hos Apotek Hjärtat. Jag kommer definitivt att använda denna tjänst igen framöver när jag behöver medicin eller andra hälsoprodukter.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Receptbelagd medicin

  Skrämmande dåligt att man inte hinner med att plocka/ paketera receptbelagd medicin så att utlovat leverans hålls.


Andra personer tittade också på