Sensilab

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 8
Pris 10
Leverans 8

Total

8.5
100.0% skulle handla här igen

Sensilab

Bra hälsa är det allra viktigaste saken man kan ha i livet. Och för att kunna känna sig frisk och i toppform är det viktigt att man äter näringsrik mat och får in någon slags träning när man har tid. Men ibland kan det vara så att vi saknar några näringsämnen i den maten som vi äter. Och vad ska man göra då? Jo, man kan ta ett något tillskott för att säkerställa att man får det man behöver och det är det som företaget Sensilab är här för att hjälpa dig med. Om du vill veta mer om Sensilabs och vad de har att erbjuda dig kan du fortsätta läsa mer här på ReviewsBird.

Mer om Företaget Sensilab

Sensilab är ett läkemedelsföretag som grundades i Slovakien år 2005 av Marko Dolžan, Branko Belčič, och Bojan Ščukovt. Dessa tre män jobbade tidigare på ett av de största läkemedelsföretagen i landet men bestämde att lämna deras tidigare arbete för att skaffa eget företag. Men med Sensilab, ville de fokusera på båda naturen och vetenskap för att kunna hitta lösningar. Sensilab fokuserar på att förebygga mer än att läka. Så deras bästsäljande produkter är mineraler, vitaminer, B-komplex och Q10. År 2008 fick Sensilab äntligen GMP- och HACCP-intygen som certifierade att företaget följer alla standarder inom livsmedels- och läkemedelsindustrin. Men det var inte förrän 2012 att deras onlinebutik lanserades och nu finns de i över 35 länder och har 8 butiker där man kan få gå in och få mätning och rådgivning.

Vad erbjuder Sensilab?

Sensilab erbjuder ett stort sortimen av livsmedelsprodukter och läkemedelsprodukter. Man kan köpa produkter för viktnedgång, skönhet, detox, hormoner, immunförsvar, med mera. Företaget fokuserar på att hitta mer naturliga lösningar för deras kunder och på grund av det är det väldigt viktigt för de att erbjuda rådgivning för att kunna veta vad kunden behöver. Om man inte vill gå in i butiken kan man få rådgivning via deras kundservice. När man har väl gjort sitt val kan man lägga en beställning och betala för varan med kreditkort, bankbetalning, Klarna eller PayPal. Man kan även välja leveransmetoden och man kan räkna med att Sensilabs leveranstiden tar ungefär 6-8 arbetsdagar. Även om Sensilab gör sitt bästa för att erbjuda bra och naturliga produkter till deras kunder är de medvetna om att alla är inte lika. Så om det är så att man har fått en produkt men upptäcker att det inte passar har man 30 dagars öppet köp där man kan skicka varan tillbaka. Då kan man kontakta Sensilabs kundtjänst för att få hjälp med det.

Åsikter, tankar, eller klagomål om Sensilab?

Med allting som händer i världen just nu vill man säkerställa att man gör allt möjligt för att hålla sig frisk. Man har bara en kropp och man vill säkerställ att man tar bra hand om den. Sensilab garanterar att de har naturliga lösningar som kommer att hjälpa dig med dina närings- och livsmedelsbehov. Men är det verkligen så högkvalitativa som de säger? Om du har varit kund hos Sensilab skulle det vara väldigt bra om vi kunde få höra vad du tycker om Sensilab och deras produkter. Har du märkt någon positiv skillnad sedan du började använda Sensilabs produkter? Gick det bra att få dina varor hemlevererade? Lämna en recension här på ReviewsBird och dela dina åsikter med oss och världen!

Information

Verovskova 55A
1000 Ljubljana
Verovskova 55A
Slovenien
support@sensilab.com

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

W
Wilford 1 år sedan
8.5
Jag köpte nyligen Sensilabs hälsotillskott och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet. Produkterna var av högsta kvalitet och det var uppenbart att de var tillverkade av 100% naturliga ingre...

Alla recensioner ( 1 )

Enastående Hälsokost från Sensilab

Jag köpte nyligen Sensilabs hälsotillskott och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet. Produkterna var av högsta kvalitet och det var uppenbart att de var tillverkade av 100% naturliga ingredienser. Jag märkte skillnad i mitt välmående efter att ha tagit dem under en kort tid. Personalen på företaget var också mycket hjälpsam. De gav mig bra råd om vilka tillskott som skulle passa mig bäst baserat på mina behov, vilket gjorde mitt besök hos Sensilab mycket mer personligt än vad jag förväntade mig. Sist men inte minst måste jag nämna priserna på produkterna, som faktiskt var överkomliga för hög kvalitet och effektivitet man fick från dem. Sammanfattningsvis vill jag säga att jag rekommenderar starkt Sensilab till alla som söker efter premium-hälsotillskott med naturliga ingredienser, professionell personal och rimliga priser.

W
Wilford 1 år sedan
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
10
Leverans
8
Total
8.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension