Sensilab Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Sensilab

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

W
Wilford
Jag köpte nyligen Sensilabs hälsotillskott och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet. Produkterna var av högsta kvalitet och det var uppenbart att de var tillverkade av 100% naturliga ingredienser...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Enastående Hälsokost från Sensilab

  Jag köpte nyligen Sensilabs hälsotillskott och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet. Produkterna var av högsta kvalitet och det var uppenbart att de var tillverkade av 100% naturliga ingredienser. Jag märkte skillnad i mitt välmående efter att ha tagit dem under en kort tid. Personalen på företaget var också mycket hjälpsam. De gav mig bra råd om vilka tillskott som skulle passa mig bäst baserat på mina behov, vilket gjorde mitt besök hos Sensilab mycket mer personligt än vad jag förväntade mig. Sist men inte minst måste jag nämna priserna på produkterna, som faktiskt var överkomliga för hög kvalitet och effektivitet man fick från dem. Sammanfattningsvis vill jag säga att jag rekommenderar starkt Sensilab till alla som söker efter premium-hälsotillskott med naturliga ingredienser, professionell personal och rimliga priser.


Andra personer tittade också på