Bulk Powders Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Bulk Powders

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

T
Tyson Ward
Jag har nyligen köpt olika kosttillskott från Bulk och är mycket nöjd med min upplevelse. Utbudet av produkter var imponerande, och vad som framförallt sticker ut för mig var de riktigt konkurrensk...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Bulk Powders ger oss hälsosamma muskelbyggare det vi behöver till ett rimligt prissatt sortiment

  Jag har nyligen köpt olika kosttillskott från Bulk och är mycket nöjd med min upplevelse. Utbudet av produkter var imponerande, och vad som framförallt sticker ut för mig var de riktigt konkurrenskraftiga priserna - särskilt jämfört med andra leverantörer på marknaden. En annan sak som jag tyckte om var hur smidig beställningsprocessen var, hela sidan gick att navigera lätt vilken resulterade i en snabb checkout. Frakten landade också väldigt fort hemma hos mig. Produkterna själva kom väl paketerade och såg bra ut när man inkapslingen pga det pulverformiga innebållet inte hade gått sönder under transporten. Själva innehållet verkade också av hög kvalité baserat på båda dess effektivitet men även genom den fylliga beskrivningen/blandningen från hemsidan. Allt som allt skulle jag definitivt rekommendera Bulk Powders för alla fitness entusiaster eller bara någon som vill tillföra mer näring/energi mot sin vardag.


Andra personer tittade också på