Bulk Powders

Alla recensioner

Bulk Powders

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Topformula
Topformula

Många har som rutin att alla dagar ta ett väl utvalt sortiment av kosttilskott. Det kan handla om D vitamin under de gråa må...

Bulk Powders

Om du vill ta din träning till nästa nivå kunde du kanske börja ta protein som tillskott om du inte redan gör det. Protein finns redan naturligt i mat men för dem som träningar räcker inte alltid det naturliga intaget av protein. Många idrottare väljer att ta olika tillskott före, under och efter träningen och om du vill prova detta kan du kolla in nätbutiken Bulk Powders. 

Om Bulk Powders
I Storbritannien under 2006 grundades Bulk Powders i ett sovrum och på den tiden hade grundarna ingen aning om vad som väntade. De som grundade företaget ansåg att det fanns flera bra alternativ på marknaden när det kom till proteintillskott men trots det ville de ta fram något ännu bättre. De ville få mer ut av tillskotten och beslöt sig helt enkelt för att ändra spelet och ta fram produkter som både nybörjare samt elitidrottare kan få användning av. Bulk Powders erbjuder sina produkter till kunder i flera länder i världen och sedan starten har det kunnat stå till tjänst och sålt mer än 10 miljoner produkter. 80% av alla produkter som finns i sortiment har företaget själva tillverkat i sina anläggningar och förutom att de satsar på att alltid erbjuda den bästa kvaliteten vill de även att allting ska smaka gott. Bulk Powders vill erbjuda det bästa för sina kunder och om en person har något att tillägga kan det kontakta företaget för att sedan ge sin feedback. 

Det som Bulk Powders erbjuder sina kunder?
Bulk Powders erbjuder produkter inom hälsa och välbefinnande, viktminskning, vitaminer, veganska produkter och så vidare. Alla produkter har smidigt blivit indelade i kategorier inne på den lättnavigerade hemsidan där det även finns en sökfunktion för den som redan vet vad ger ska ha. Om du som kund inom Sverige väljer att handla för 500 kr eller mer bjuder företaget på frakten, annars får du som kund stå för den förmånliga fraktavgiften. Postnord är företaget som kommer att leverera dina produkter och du kan räkna me att den normala leveranstiden är upp till fyra vardagar. Du kan själv välja om du vill söka paketet hos ett ombud eller om du vill få paketet hem, notera att vid hemleverans är det andra fraktavgifter som gäller. Du kanske får hem dina produkter men upptäcker att du inte är helt nöjd och skulle vilja göra en retur, att göra är retur är fullt möjlig att göra förutsatt att den påbörjas inom 7 dagar. 

Åsikter och tankar om Bulk Powders?
Om du undrar över något angående företaget produkter ska du kontakta deras kundtjänst antingen via e-post eller på telefon. Om du redan handlat hos detta företaget, då borde du här inne på ReviewsBird lämna en recension där du med dina egna ord berättar vad du tycker om företaget och deras produkter. Var ärlig då du skriver ditt omdöme eftersom den då kommer kunna hjälpa många där ute.