Rehaboteket Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Rehaboteket

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Rodolfo
Jag hade nyligen en fantastisk köpupplevelse hos Rehaboteket. Deras utbud av ortoser och stöd för olika kroppsdelar är verkligen imponerande och jag lyckades hitta precis vad jag behövde hos dem. ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv köpupplevelse hos Rehaboteket

  Jag hade nyligen en fantastisk köpupplevelse hos Rehaboteket. Deras utbud av ortoser och stöd för olika kroppsdelar är verkligen imponerande och jag lyckades hitta precis vad jag behövde hos dem. Det var särskilt uppskattat att de fokuserade på funktionen snarare än estetiken, vilket gjorde det lättare för mig att välja exakt rätt produkt för mina behov. Kundtjänsten var också mycket hjälpsam när det kom till val av storlek samt instruktioner om hur man använder produkten på bästa möjliga sätt. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Rehaboteket till alla som söker efter högkvalitativa stöd och ortoser med god funktionalitet och bra kundservice.


Andra personer tittade också på