Topformula

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 10
Pris 8
Leverans 8

Total

8
100.0% skulle handla här igen

Topformula

Många har som rutin att alla dagar ta ett väl utvalt sortiment av kosttilskott. Det kan handla om D vitamin under de gråa månaderna, B12 för att man föredrar en vegetarisk kost eller magnesium för att man befinner sig på gymmet flera timmar i veckan. Om du äter kosttillskott, var köper du dom då, eller är du ute efter en ny butik om säljer dessa produkter? Hos Topformula kan du köpa tillskott men även andra artiklar och receptfria läkemedel.

Man vill vara säker på sin sak när det handlat om tillskott och allting som ska in i kroppen, för att du ska kunna vara så säker som möjligt lönar det sig att läsa recensioner här på ReviewsBird innan inköp görs.

Mer om Topformula

Under 2004 grundades och landerades Topformula och har sedan dess både sålt och tillverkat kosttillskott för svenska kunder. De har en egen fabrik där de tillverkar alla sina produkter som sedan når ut till över 250 000 av deras kunder som är utspridda i olika delar av Sverige. Affärsidén har för Topformula varit att skippa alla mellanhänder som helt ärligt kan vara lite onödiga, detta betyder att alla produkter skickas direkt från fabriken hem till kunden. Förutom att du kan vara säker på att kvalitet är bättre eftersom de gör på detta viset kan du även vara säker på att du blir erbjuden mer attraktiva priser. Topformula anser att det är otroligt viktigt att ta hand om kroppen och hälsan och erbjuder därför produkter som kommer att vara bra för din hälsa. Förutom att de kan hjälpa dig med din träning och återhämtning kan de även hjälpa dig med andra hälsorelaterade saker.

Vad är det som Topformula erbjuder?

Topformula tillverkar tillskott som är anpassade både för kvinnor och män och produkterna är indelade i olika kategorier så som: svensktillverkat, hud och hår, sportnutrition och så vidare. Förutom att Topformula håller sina kunder säkra genom att erbjuda kvalitativa produkter erbjuder det även flera säkra betalningssätt att välja mellan. Topformula levererar endast sina produkter till kunder i Sverige och de satsar alltid på att senast en vardag efter att en beställning gjorts skicka iväg produkterna. Direkt då ett paket lämnar lagret från kunden ett automatiskt mejl som innehåller en spårningslänk där kunden sedan kan se när paketet kommer att anlända. Nöjd kan man inte alltid bli och om du tagit emot en produkt som du ännu inte öppnat kan du inom 14 dagar skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka. Ska en retur göra eller om du kanske vill ställa en fråga angående produkterna kan du nå Topformula via telefon eller e-post.

Erfarenheter eller eventuella klagomål om Topformula

Du har kanske provat på tillskotten som Topformula erbjuder? Om du har det, var du då nöjd eller inte? Kommer du handla hos dom igen och skulle du rekommendera att man handlar hos dem? Berätta och beskriv i en recension varför du tycker som du gör angående dem och deras produkter.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

V
Vicente Doyle 1 år sedan
8
Min upplevelse med Topformula var fantastisk! Jag beställde några kosttillskott från deras webbplats och jag är mycket nöjd med mina inköp. Webbplatsen är användarvänlig och det fanns många...

Alla recensioner ( 1 )

Fantastiska Kosttilskott hos Topformula

Min upplevelse med Topformula var fantastisk! Jag beställde några kosttillskott från deras webbplats och jag är mycket nöjd med mina inköp. Webbplatsen är användarvänlig och det fanns många olika produkter att välja mellan. Dessutom gillade jag verkligen det faktum att alla produkter som de säljer är svensktillverkade. Frakten var fri, vilket också var ett stort plus, och mina produkter kom till mig snabbt. När jag hade frågor om min beställning var kundtjänsten lätt att få tag på och de var mycket hjälpsamma. Jag har nu använt deras kosttillskott i ett par veckor och kan redan märka skillnaden i mitt välmående. Produkterna fungerar verkligen! Sammantaget skulle jag starkt rekommendera Topformula till alla som letar efter högkvalitativa kosttillskott till bra priser.

V
Vicente Doyle 1 år sedan
Beställning
6
Kundservice
10
Pris
8
Leverans
8
Total
8
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension