Topformula Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Topformula

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

V
Vicente Doyle
Min upplevelse med Topformula var fantastisk! Jag beställde några kosttillskott från deras webbplats och jag är mycket nöjd med mina inköp. Webbplatsen är användarvänlig och det fanns många olika p...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Kosttilskott hos Topformula

  Min upplevelse med Topformula var fantastisk! Jag beställde några kosttillskott från deras webbplats och jag är mycket nöjd med mina inköp. Webbplatsen är användarvänlig och det fanns många olika produkter att välja mellan. Dessutom gillade jag verkligen det faktum att alla produkter som de säljer är svensktillverkade. Frakten var fri, vilket också var ett stort plus, och mina produkter kom till mig snabbt. När jag hade frågor om min beställning var kundtjänsten lätt att få tag på och de var mycket hjälpsamma. Jag har nu använt deras kosttillskott i ett par veckor och kan redan märka skillnaden i mitt välmående. Produkterna fungerar verkligen! Sammantaget skulle jag starkt rekommendera Topformula till alla som letar efter högkvalitativa kosttillskott till bra priser.


Andra personer tittade också på