WeightWorld

Alla recensioner

WeightWorld

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

WeightWorld

Om man mår bra och håller sig hälsosam kommer det att märkas både i skolan eller på jobbet på hur bra man jobbar men det kan även påverka familjer relationer och ett långt och glatt liv. Alla vet vi redan hur viktigt det är att man tränar och rör på sig samtidigt som man ska äta en bra och näringsrik kost. Om du känner att du är ute efter nya hälsoprodukter ska du kolla in sortimentet hos WeightWorld. 

Innan du handlar hos dem eller hos några andra nätbutiker för den delen kan du läsa recensioner om företag här inne hos oss på ReviewsBird. 

Mer info om WeightWorld
WeightWorld är ett företag som är grundat och lanserat i Sverige och har idag kommit att bli en av Sveriges ledande återförsäljare av produkter för träning, skönhet, viktminskning och hälsa. Företaget och nätbutiken har redan funnits online under några års tid och de arbetar fortfarande ständigt med att både förbättra sin sida men även uppdatera utbudet samt erbjuda kunderna det bästa det går att få på marknaden. Produkterna som företaget säljer tillverkas av naturliga växtbaserade ingredienser och och sedan företaget start har de haft tusentals kunder i Sverige men även i hela Europa. Det är som arbetar på företaget har flera års erfarenhet inom branschen samt att det är väldigt serviceminded och har en kunnig kundtjänst. Företaget vill att man ska handla hos dem om man vill få hjälp med att må bättre och öka det generella välbefinnandet. Alla ska kunna öka sitt välbefinnande utan att behöva ta till smärtsamma kosmetiska behandlingar anser WeightWorld. 

Det som WeightWorld erbjuder sina kunder
Alla produkter i sortimentet har färdigt blivit indelade i produktkategorier beroende på ändamål, detta är för att det ska bli en mycket smidigare shoppingupplevelsen för kunden. Om du som kund redan vet vad du letar efter kan du använda dig av sökfunktionen för att hitta den produkten.  Om det görs inköp för 699 kr eller högre läggs det inte till någon fraktavgift alls på beställningen, i annat fall läggs det till en avgift som varierar beroende på slutsumman på beställningen. Företaget försöker att behandla alla inkomna beställningar så snabbt som möjligt och detta betyder att kunder som befinner sig inom Sverige kan räkna med en leveranstid på två till fem arbetsdagar. Ibland får man hem en produkt som man beställt och sedan känner man sig missnöjd, om detta skulle hända ska man så fort som möjligt (inom 30 dagar) kontakta kundtjänsten hos WeightWorld för att sedan följa en enkel steg för steg process för att returnera en produkt.

Åsikter eller eventuella klagomål angående WeightWorld
Om du har valt att ta din hälsa till en ny nivå tack vare det naturliga produkterna som WeightWorld erbjuder, tveka inte då med att lämna recension här inne på våran sajt. Du kan skriva en ärlig och oberoende recension som sedan kommer att kunna vara till hjälp för väldigt många där ute. Det är även bra för företag då det skriv recension här eftersom de då ser vad deras kunder tycker.