WeightWorld Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

WeightWorld

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dr. Rogelio Gibson
WeightWorld levererade definitivt vad de lovade! Jag var lite skeptisk när jag först hörde talas om sidan, men mitt besök där övertygade mig verkligen om dess kompetens. Deras sortiment av hälsopro...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Briljant Hälsobutik med bra Service

  WeightWorld levererade definitivt vad de lovade! Jag var lite skeptisk när jag först hörde talas om sidan, men mitt besök där övertygade mig verkligen om dess kompetens. Deras sortiment av hälsoprodukter och kosttillskott är överlägset andra butiker jag har besökt tidigare. Webbplatsen är mycket användarvänlig och navigeringen genom deras kategorier gjorde det lätt att hitta precis vad jag sökte efter. Frakten var välorganiserad och min beställning kom till mig inom några dagar efter min beställning. Bland WeightWorlds styrkor märks professionell rådgivning på webbplatsen – en funktion som gav mig massor av värdefulla tips och förslag på hur man lyckas med sin viktminskning eller detoxprocess. Kundservicepersonalen svarade även snabbt via chattfunktionen, vilket underlättade eventuella frågor jag hade innan mitt köp. Sammanfattningsvis kan jag helt klart rekommendera WeightWorld till alla som letar efter dyra- men högvärdiga produkter inom hälsa, fitness eller skönhet! De erbjudanden de har samt den höga nivån av service gör denna butik utan tvekan till en ledande specialistbutik i Norden!


Andra personer tittade också på