Sjöstrand Coffee Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Sjöstrand Coffee

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Richie
Jag har nyligen provat Sjöstrand Coffee och jag måste säga att jag är verkligen imponerad! Deras kaffe smakar fantastiskt och deras skandinaviska design på kaffemaskinen gör den till en snygg pryd ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Sjöstrand Coffee: God Kaffe Med Hållbar Skandinavisk Design

  Jag har nyligen provat Sjöstrand Coffee och jag måste säga att jag är verkligen imponerad! Deras kaffe smakar fantastiskt och deras skandinaviska design på kaffemaskinen gör den till en snygg pryd i mitt kök. Det var väldigt enkelt att använda maskinen, och deras kaffekapslar passade utmärkt med den. Dessutom uppskattar jag verkligen företagets fokus på hållbarhet - det är viktigt för mig att välja ett företag som bryr sig om miljön. Sammanfattningsvis kan jag rekommendera Sjöstrand Coffee till alla som vill ha god kvalitetskaffe från högklassiga maskiner med stilren skandinavisk design samtidigt som man hjälper till att ta hand om vår planet!


Andra personer tittade också på