Vistaprint Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Vistaprint

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Damion Feeney DDS
Jag är otroligt nöjd med min erfarenhet hos Vistaprint. Att beställa tryckta marknadsföringsmaterial och visitkort var enkelt och smidigt, tack vare deras användarvänliga webbplats. Jag gillade ock...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utökad recension av Vistaprint

  Jag är otroligt nöjd med min erfarenhet hos Vistaprint. Att beställa tryckta marknadsföringsmaterial och visitkort var enkelt och smidigt, tack vare deras användarvänliga webbplats. Jag gillade också det stora utbudet av produkter att välja mellan - allt från företagsbrochyrer till anpassade skyltar. Förutom utmärkt kvalitet på produkterna som jag beställde fick jag också snabb leverans och bra kundservice. Jag hade några frågor om min order och när jag kontaktade supporten, var de vänliga, hjälpsamma och svarade snabbt. Vistaprints nöjdhetsgaranti ger mig ytterligare förtroende för denna tjänst då den garanterar att jag kommer att vara lycklig med resultatet - eller så fixar de problemet utan extra kostnad. Överlag fanns ingenting negativt för mig i min upplevelse hos Vistaprint. Därför rekommenderar jag starkt denna trycktjänst online till alla småföretag som behöver marknadsföra sig själva bättre!


Andra personer tittade också på