Vistaprint

Alla recensioner

Vistaprint

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Artiks
Artiks

Se till att fylla ditt hem med tavlor och posters som verkligen får dig att trivas i ditt hem. För vissa handlar det om att ha konst ska...

Vistaprint

Att driva ett nytt litet företag är inte alltid en dans på rosor. Man kanske har svårt att veta hur man ska ta sig till och vad man egentligen ska tänka på. Om du är en företagare som kanske känner att du behöver hjälpa på traven ska du inte känna dig helt körd, eftersom det finns hjälp att få. Kolla in vad Vistaprint har i sitt sortiment som kan ge dig hjälpen du behöver. 

Mer om Vistaprint
De som grundade företaget valde att göra det eftersom de ville stå till tjänst för småföretagare som har stora idéer. Under 1995 grundades och lanserades företaget och sedan starten har de sålt flera miljarder av deras populäraste produkt vilket är deras visitkort. Under årens gång har företaget växt på marknaden och fått ett större kundantal vilket betyder att de även börjat erbjuda andra produkter och tjänster. De erbjuder till exempel ett brett sortiment av anpassningsbara marknadsföringsprodukter för entreprenörer och småföretagare. Tjänsten och företaget Vistaprint finns tillgänglig i flera olika länder i världen och kunden kan genast välja på sajten var hen befinner sig. Vistaprint driver även mer som företagare kan utforska och ta del av som till exempel artiklar och läsmaterial med tips och idéer på hur man kan klara sig som företagare.  

Det som Vistaprint erbjuder
Alla tjänster som erbjuds har smidigt nog blivit färdigt indelade i olika kategorier inne på sajten. Skulle du redan ha saken klar på vad du faktiskt är ute efter kan du använda dig av sökfunktionen. Efter att du hittat de produkter du vill köpa och även lagt till dem i kundkorgen kan du genomföra ditt köp genom att fylla i leveransadress samt betala med ett av de flera olika alternativen. Efter att ditt paket är påväg kommer du att ha möjligheten att spåra det och då beställningen görs kan du själv välja hur snabbt du vill ha ditt paket levererat. Eftersom det finns möjligheten att få paketet snabbare än vanligt kommer även leveranskostnaderna att variera. Du kommer dock att kunna se hela summan innan beställningen genomförs. Vistaprint vill alltid att kunderna ska bli så nöjda som möjligt, skulle du få hem en produkt av dem som du av någon anledning inte känner dig nöjd med är det fritt fram att kontakta kundtjänsten hos dem för att sedan reda ut problemet tillsammans. Kundtjänsten kan nås via telefon eller på e-post. 

Omdömen och tankar om Vistaprint
Kanske du är en företagare som redan beställt produkter från Vistaprint som sedan kunnat hjälpa dig på traven. Om du har något som helst erfarenhet av dem ska du inte tveka med att lämna en recension här inne på ReviewsBird. Om du skriver en recension där du berättar åsikter och tankar om både kvalitet och prissättning kan du inte bara hjälpa själva företaget, utan du kommer att vara till stor hjälp för småföretagare där ute som kanske känner sig vilsna.