tink Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

tink

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Maddison Bernier
Jag har nyligen använt tink för att utforska olika smarta hemprodukter och min erfarenhet var fantastisk. Tink erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter för alla aspekter av det smarta h...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk shoppingupplevelse hos Tink

  Jag har nyligen använt tink för att utforska olika smarta hemprodukter och min erfarenhet var fantastisk. Tink erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter för alla aspekter av det smarta hemmet, inklusive säkerhet, belysning, uppvärmning, underhållning, trädgård och wifi-produkter. Jag fann webbplatsen enkel att navigera och jag kunde lätt hitta de produkter som jag var intresserad av. Precis som lovat på sin webbsida fick jag fri frakt vid beställningen vilket uppskattades mycket. Efter att ha gjort min beställning märkte jag hur snabb leveransen faktiskt var - inom några dagar hade jag mitt paket! Förpackningen var väl skyddad så ingen produkt blev skadad under transporten. När det gällde själva produkten (ett Wifi-nätverksuttag), fungerade den perfekt direkt från rutan utan några problem med installation eller anslutningsproblem. Jag kände mig trygg med tekniken eftersom tink erbjöd utförliga beskrivningar av funktionerna på hemsidan innan köp, Totalt sett är min erfarenhet med Tink positiv. De har ett stort urval av kvalitetsprodukter till konkurrenskraftigt pris samt fri leverans; deras snabba hantering och effektiva leveranstider överträffade dessutom mina förväntningar. Dessutom ger tink användbar information om produkternas funktioner vilket hjälper dig välja vad just du behöver i ditt eget smarthem.


Andra personer tittade också på