Quickparts

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 10
Pris 8
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

Quickparts

Quickparts: Reparation och Tillbehör för Vitvaror och Hemutrustning

Quickparts är en pålitlig och pålitlig leverantör av reservdelar och tillbehör för vitvaror och hemutrustning. Med över 6 miljoner original- och icke-originalreservdelar från nästan alla vitvarutillverkare har Quickparts allt du behöver för att reparera och underhålla dina apparater.

Med fokus på att förlänga livslängden på dina vitvaror, främja hållbarhet och spara pengar, är Quickparts den ultimata destinationen för alla dina reparationer och underhållsbehov. Genom att reparera istället för att ersätta kan du inte bara hjälpa till att minska avfall och spara naturresurser, utan också spara pengar på lång sikt. Och Quickparts gör reparationsprocessen enkel och bekväm genom att erbjuda snabb leverans, enkel returpolicy och en responsiv och hjälpsam kundtjänst.

Om oss

Quickparts är stolt över att vara en svensk ägd och driven verksamhet. Vi har varit verksamma i branschen i flera år och har etablerat oss som en pålitlig och pålitlig partner för både privatpersoner och företag. Vi är stolta över att erbjuda bara högkvalitativa produkter och att ge våra kunder enastående service.

Vi har ett stort lager av reservdelar och tillbehör från de mest populära varumärkena inom vitvaror och hemutrustning. Vårt sortiment inkluderar allt från värmeelement och kabelkontakter till avkalkningstabletter och rengöringsprodukter. Oavsett vilken typ av apparat du behöver reparera eller underhålla, har vi rätt delar för dig.

Högkvalitativa produkter från ledande tillverkare

Quickparts samarbetar endast med pålitliga och kvalitetsorienterade tillverkare för att säkerställa att våra kunder får produkter av högsta kvalitet. Vi är stolta över att erbjuda både originalreservdelar och icke-originalreservdelar, så att du alltid kan hitta rätt produkt som passar dina behov och budget.

Våra produkter är också enkla att installera, även för dem utan tidigare erfarenhet av reparationer och underhåll. Vi tillhandahåller detaljerade installationsanvisningar och video handledningar för att hjälpa dig att snabbt och enkelt installera dina nya reservdelar.

"Din apparat förtjänar en andra chans" - Helen Keller

En av de bästa sakerna med Quickparts är att vi tror på att ge apparater en andra chans. Genom att erbjuda reservdelar och tillbehör gör vi det möjligt för dig att förlänga livslängden på dina favoritapparater och hålla dem i gott skick under många år.

Vi tror också starkt på att reparera istället för att ersätta. Genom att reparera apparater istället för att slänga dem bidrar du till att minska avfall och bevara naturresurser. Genom att välja Quickparts, väljer du en mer hållbar och miljövänlig livsstil.

Svensk kundservice som är redo att hjälpa dig

Hos Quickparts är vår främsta prioritet kundnöjdhet. Vi är stolta över att ha en vänlig och hjälpsam kundtjänstpersonal som är redo att svara på dina frågor, hjälpa dig att hitta rätt reservdelar och ge råd om reparationer och underhåll.

Vår kundtjänst är tillgänglig från måndag till torsdag mellan 10.00 och 14.00 samt fredag mellan 10.00 och 13.00. Du kan nå oss på telefonnummer 046 56 00 150 eller genom att använda vår chattfunktion på hemsidan.

Gör en vänlig gest för miljön och din plånbok - Välj Quickparts

Om du letar efter pålitliga reservdelar och tillbehör för dina vitvaror och hemutrustning, leta inte längre än Quickparts. Vi är din bästa partner för att förlänga livslängden på dina apparater, främja hållbarhet och spara pengar.

Tveka inte att upptäcka vårt breda sortiment, utforska våra instruktionsvideor och guider, och kontakta oss om du behöver hjälp. Låt oss tillsammans göra en vänlig gest för miljön och din plånbok genom att reparera istället för att ersätta. Ditt hem förtjänar det, och Quickparts står vid din sida för att hjälpa dig.

Lämna gärna en recension om din erfarenhet med Quickparts. Vi ser fram emot att höra från dig och ta reda på hur vi kan bli ännu bättre på att betjäna våra kunder.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

D
Dillon Sauer 1 år sedan
9
Jag har nyligen köpt reservdelar från Quickparts och jag måste säga att min upplevelse med dem var positiv. Deras urval av vitvaror reservdelar är imponerande och omfattar i princip alla mär...

Alla recensioner ( 1 )

En fantastisk erfarenhet med Quickparts

Jag har nyligen köpt reservdelar från Quickparts och jag måste säga att min upplevelse med dem var positiv. Deras urval av vitvaror reservdelar är imponerande och omfattar i princip alla märken som finns på marknaden. Beställningsprocessen var smidig och enkel, jag hittade lätt vad jag letade efter och artiklarna skickades samma dag. Leveranstiden var kortare än förväntat - vilket var mycket bekvämt eftersom det inte krävdes någon onödig tid att vänta på framkomsten av objekten. Vad som gjorde mitt köp än mer häpnadsväckande var deras 90-dagars returpolicy. Det gav mig lugn i sinnet att veta att om något skulle gå fel kan jag alltid byta eller returnera mina produkter utan problem. Sammanfattningsvis har Quickparts verkligen levt upp till sitt rykte när det gäller kundservice, produktutbud och leveranshastighet. Jag kommer definitivt rekommendera detta företaget till alla som vill få tag på högkvalitativa reservdelar för sina vitvaror!

D
Dillon Sauer 1 år sedan
Beställning
8
Kundservice
10
Pris
8
Leverans
10
Total
9
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension