Quickparts

Alla recensioner

Quickparts

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dillon Sauer
Jag har nyligen köpt reservdelar från Quickparts och jag måste säga att min upplevelse med dem var positiv. Deras urval av vitvaror reservdelar är imponerande och omfattar i princip alla märken som...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk erfarenhet med Quickparts

  Jag har nyligen köpt reservdelar från Quickparts och jag måste säga att min upplevelse med dem var positiv. Deras urval av vitvaror reservdelar är imponerande och omfattar i princip alla märken som finns på marknaden. Beställningsprocessen var smidig och enkel, jag hittade lätt vad jag letade efter och artiklarna skickades samma dag. Leveranstiden var kortare än förväntat - vilket var mycket bekvämt eftersom det inte krävdes någon onödig tid att vänta på framkomsten av objekten. Vad som gjorde mitt köp än mer häpnadsväckande var deras 90-dagars returpolicy. Det gav mig lugn i sinnet att veta att om något skulle gå fel kan jag alltid byta eller returnera mina produkter utan problem. Sammanfattningsvis har Quickparts verkligen levt upp till sitt rykte när det gäller kundservice, produktutbud och leveranshastighet. Jag kommer definitivt rekommendera detta företaget till alla som vill få tag på högkvalitativa reservdelar för sina vitvaror!


Andra personer tittade också på