Varför är det viktigt för dig att ha ett bra gamingbord?

Varför är det viktigt för dig att ha ett bra gamingbord?
Nätbutiker

När det kommer till att välja det bästa spelbordet bör du fundera på om du vill sitta, stå eller göra både och. Det har sina fördelar om du spenderar lite tid på fötterna. Därför kan ett elektriskt ståbord eller en skrivbordsomvandlare vara bättre för dig.

Du måste också tänka på hur mycket utrymme du behöver för dina gamingkärmar och gamingtangentbord, och om du vill att din PC ska sitta på ditt skrivbord så att den inte sitter på det dammiga golvet. Vill du också ha ett skrivbord med uttag för kablar? Vissa datorbord erbjuder ett antal kvalitetsfunktioner, även om du förmodligen måste betala en premie för den bekvämligheten. Tro oss, det är bättre än att köpa billigt och behöva byta ut hela skrivbordet var åttonde månad.

Vad du ska leta efter i ett gamingbord

Om du aldrig har ägt ett gaming skrivbord tidigare och detta är ditt första köp, oroa dig inte. Det borde inte vara svårt att hitta det perfekta skrivbordet för dig. Det finns gott om alternativ, från och med våra rekommendationer ovan, och det borde vara lätt att välja så länge du vet vad du vill ha från ditt skrivbord.

Första steget. Få klarhet i vad du vill ha från ditt gamingbord. När allt kommer omkring erbjuder olika modeller olika funktioner. Vissa är designade för tunga belastningar, andra har portar och kabelorganisationslösningar, och andra är ganska enkla. Så om du vet vad du behöver kan du begränsa dina val avsevärt. Ett skrivbord med RGB-belysning och extra portar kommer trots allt inte att göra dig någon nytta om du har ett komplicerat system.

Kom ihåg att även då finns det några saker att tänka på. Hur mycket yta behöver du eller är du kanske ute efter ett litet skrivbord? Saknar du en höj- och sänkbar enhet eller letar du efter en som passar alla höjder? Vill du utöka ditt setup och behöver ett modulärt skrivbord med tillbehör som du kan köpa senare. Kolla även in ReviewsBird för annan cool information.

Tänk också på kvaliteten på materialen. Om du köper ett skrivbord med glasskiva, se till att det inte kollapsar under tyngden av din utrustning efter bara ett eller två år. Om du vill minimera ditt CO2-avtryck, hitta en modell som är CO2-neutral.

Sammantaget handlar det inte bara om konstruktion, pris och funktioner. Du bör också vara uppmärksam på storlek, höjd, material, ergonomi och expansionsmöjligheter. Om du gör det kommer du garanterat att ta med dig det perfekta skrivbordet hem.

Vilken är den bästa storleken på ett gamingbord?

Det finns olika storlekar på gamingbord, mestadels upp till cirka 60 x 30 tum, där 40 x 30 tum är en annan populär storlek. Vilken storlek du föredrar beror mest på hur mycket utrymme du har tillgängligt och hur många skärmar du vill ha på bordet.

Behöver jag ett sittande/stående gamingbord?

Det har pratats mycket på sistone om hur vår alltmer stillasittande livsstil kan vara skadlig för vår hälsa. Om du tillbringar mycket av din arbetsdag med att sitta ner och sedan sitta i timmar på natten och spela dina favoritspel, kommer du förmodligen inte att få mycket motion, vilket är dåligt.

Men det behöver inte betyda att du behöver ett ståbord, för att bara stå hela dagen och hela natten är inte bra för dig heller. Rörelse är vad som gäller. Även om du har ett stillasittande skrivbord kan du hålla dig frisk genom att byta position regelbundet och gå upp ofta.

Ett gamingbord som låter dig växla mellan de två positionerna är idealiskt eftersom det ger fördelarna med båda positionerna och uppmuntrar dig att växla mellan sittande och stående under dagen, och de behöver inte heller vara löjligt dyra.

Är ett gamingbord värt det?

Det beror på vad du menar med ett gamingbord. Det är verkligen värt att ha ett dedikerat skrivbord för att rymma din bildskärm, tangentbord och mus, åtminstone ur ett ergonomiskt perspektiv. Att balansera din utrustning på en byrå som du inte kan sätta fötterna under är hemskt för din hållning, och det hjälper inte heller att sitta vid ett matbord.

Däremot kan dedikerade gamingbord vara användbara eftersom de har kabelhantering för din kringutrustning och strömkablar och vissa kan till och med ha en hel musmatta. RGB på ett spelbord? Tja, det är nog inte värt det. Det finns många nätbutiker som säljer både gamingbord, gamingstolar, gamingtangentbord med mera beroende på dina behov.

Mer Nätbutiker