Kvdbil Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Kvdbil

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Grady Kovacek
Jag hade en fantastisk kundupplevelse hos Kvdbil när jag nyligen köpte min begagnade bil på deras webbplats. Det var verkligen enkelt att hitta det jag letade efter, och de beskrev alla bilar mycke...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Enkel beställning, Grundlig beskrivning, Professionell service

  Jag hade en fantastisk kundupplevelse hos Kvdbil när jag nyligen köpte min begagnade bil på deras webbplats. Det var verkligen enkelt att hitta det jag letade efter, och de beskrev alla bilar mycket grundligt och tydligt vilket gjorde det lätt för mig att jämföra olika alternativ. Kvdbil testar också alla sina bilar noggrant så jag visste att den bil som jag valde skulle vara i gott skick. Förutom detta uppskattade jag deras professionella kundservice-team som hjälpte mig med allt under inköpsprocessen, från betalning till leverans av fordonet. Sammanfattningsvis vill jag verkligen rekommendera Kvdbil till någon som söker efter ett enkelt sätt att köpa eller sälja begagnad bil online. De är Sveriges största marknadsplats för begagnande bilar och definitivt värda uppmärksamhet!


Andra personer tittade också på