beredd Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

beredd

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Eloisa
Jag har nyligen köpt diverse utomhusprodukter från Beredd och min erfarenhet av deras service var helt fantastisk. Leveransen var snabb, det tog bara 2 dagar för produkterna att anlända hem till mi...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv upplevelse vid köp av utomhusprodukter från Beredd Title: Överlevnad & Äventyr: Utmärkt Service hos Beredd

  Jag har nyligen köpt diverse utomhusprodukter från Beredd och min erfarenhet av deras service var helt fantastisk. Leveransen var snabb, det tog bara 2 dagar för produkterna att anlända hem till mig. Produkterna själva är av hög kvalitet med robust material som verkar pålitliga. En sak jag uppskattade särskilt mycket med Beredd var deras breda sortiment. De hade ett stort urval av produkter från olika välkända märken vilket gjorde det enklare för mig att hitta allt jag behövde under ett och samma tak. Dessutom tycker jag om hur de specifikt targetar preppers genom sin marknadsföring. Det visar på äkta engagemang i kundernas livsstil och behov, istället för bara försök att sälja fler prylar. Sammanfattningsvis skulle jag absolut rekommendera Beredd till alla som söker efter högkvalitativa utomhusprodukter eller preppingutrustning samt snabb leverans!


Andra personer tittade också på