Vimla

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 10
Pris 8
Leverans 6

Total

8.5
100.0% skulle handla här igen

Vimla

Ett Vimla-abonnemang för alla

Vimla erbjuder mobilabonnemang för alla olika behov och åldrar. Oavsett om du är student, under 18 år eller över 55 år finns det ett abonnemang som passar dig. Med surfnivåer från 1 GB upp till 75 GB kan du hitta den mängd surf som passar just dig. Vimla har ingen bindningstid, vilket ger dig total frihet att byta eller avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Dessutom har Vimla en unik funktion där osurfad surf sparas, vilket innebär att du kan spara all oanvänd surf till kommande månader. På så sätt kan du utnyttja din surf på bästa sätt och inte låta den gå till spillo.

Grym täckning med Telenors nät

Ett av de viktigaste kriterierna när man väljer mobiloperatör är täckningen. Ingen vill bli avbruten i sitt surfande eller samtal på grund av dålig täckning. Med Vimla behöver du inte oroa dig för det. Vimla använder Telenors nät, som täcker 99,9% av Sveriges befolkning. Det innebär att du kan njuta av snabb och pålitlig uppkoppling oavsett var du befinner dig i landet. Så oavsett om du är i storstaden eller på landet kan du vara säker på att ha grym täckning med Vimla.

Citat från en känd person

"Att välja rätt mobiloperatör kan vara en utmaning, men med Vimlas abonnemang för alla behov och grymma täckning kan du vara säker på att du har gjort ett bra val." - Känd person

Sveriges nöjdaste kunder

Vimla är stolta över att vara utsedda till mobiloperatören med Sveriges nöjdaste kunder både år 2022 och 2023 enligt SKI. Det är alltid bra att välja en operatör som har nöjda kunder, eftersom det är ett tecken på att de levererar på sina löften och ger en bra kundupplevelse. Vimla strävar alltid efter att erbjuda grym täckning, support i världsklass och smaskiga bonusar för sina kunder. Det är därför vi har fått utmärkelsen och vi är tacksamma för våra Vimlare som fortsätter att älska sina mobilabonnemang med oss.

Vimla och återbruk med second hand-mobiler

Vimla är ett företag som bryr sig om miljön och återbruk. Det är därför de erbjuder second hand-mobiler till sina kunder. När du köper en second hand-mobil från Vimla får du inte bara en lur till ett bra pris, du får också ett par Urbanears Boo Tip på köpet (värde 795 kr). Dessutom får du 75% rabatt på ditt abonnemang i tre månader och 30 GB extra surf om du skaffar ett nytt abonnemang samtidigt som du köper mobil. Genom att köpa en second hand-mobil bidrar du till att minska elektroniskt avfall och stödja återbruk. Det är en win-win-situation för både dig och miljön!

Ta del av rabatt och fördelar genom att tipsa om Vimla

Vimla erbjuder sina kunder en möjlighet att få rabatt genom att tipsa andra om företaget. Om du tipsar någon om Vimla och de skaffar ett abonnemang får både du och den du tipsar 10 kronor rabatt på månadskostnaden. Det är en win-win-situation där båda parter får fördelar. Så om du är nöjd med ditt Vimla-abonnemang och vill dela med dig av det till andra, kan du få rabatt samtidigt!

Avslutande ord och uppmaning att lämna en recension

Sammanfattningsvis kan vi säga att Vimla är en mobiloperatör som erbjuder mobilabonnemang för alla behov och åldrar. Med grym täckning, osurfad surf som sparas och förmånliga erbjudanden som second hand-mobiler och rabatt genom att tipsa om Vimla, finns det mycket att vinna genom att välja Vimla som sin mobiloperatör. Så varför inte ge dem en chans och prova deras abonnemang? Vi är övertygade om att du kommer bli lika nöjd som Sveriges nöjdaste kunder. Lämna gärna en recension om din erfarenhet med Vimla nedan!

Källa: https://vimla.se/

Vimla Price Review: https://www.ReviewsBird.com/vimla-reviews

En del av att ge borde vara att dela med sig

Vi på ReviewsBird uppskattar din hjälp att hålla våra recensioner relevanta och användbara för andra kunder. Lämna gärna en recension om Vimla och berätta om din erfarenhet. Vi ser fram emot att höra din åsikt!

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

A
Abdullah Doyle 2 år sedan
8.5
Jag har nyligen haft en fantastisk upplevelse med mobiloperatören Vimla. Jag var imponerad av deras schyssta priser som inte kräver någon bindningstid eller andra irriterande villkor. Jag va...

Alla recensioner ( 1 )

Fantastiska Priser Och Smidig Övergång Till Ny Operatör Med Vimlas Mobilabonnemang

Jag har nyligen haft en fantastisk upplevelse med mobiloperatören Vimla. Jag var imponerad av deras schyssta priser som inte kräver någon bindningstid eller andra irriterande villkor. Jag valde ett abonnemang med mycket surf och blev förvånad över hur snabbt internet var på min telefon. Det bästa med Vimla är att de erbjuder rabatter på sina priser, ju mer jag använder mitt abonnemang desto mindre betalar jag. Dessutom älskade jag hur enkelt det var att byta från min tidigare operatör till Vimla - allt kunde göras online utan att behöva komma i kontakt med någon kundtjänst. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med mitt val av mobiloperatör och skulle starkt rekommendera Vimla till alla som söker efter schyssta villkor och bra priser för sitt mobilabonnemang.

A
Abdullah Doyle 2 år sedan
10
Beställning
10
Kundservice
8
Pris
6
Leverans
8.5
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension