Vimla Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Vimla

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Abdullah Doyle
Jag har nyligen haft en fantastisk upplevelse med mobiloperatören Vimla. Jag var imponerad av deras schyssta priser som inte kräver någon bindningstid eller andra irriterande villkor. Jag valde ett...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Priser Och Smidig Övergång Till Ny Operatör Med Vimlas Mobilabonnemang

  Jag har nyligen haft en fantastisk upplevelse med mobiloperatören Vimla. Jag var imponerad av deras schyssta priser som inte kräver någon bindningstid eller andra irriterande villkor. Jag valde ett abonnemang med mycket surf och blev förvånad över hur snabbt internet var på min telefon. Det bästa med Vimla är att de erbjuder rabatter på sina priser, ju mer jag använder mitt abonnemang desto mindre betalar jag. Dessutom älskade jag hur enkelt det var att byta från min tidigare operatör till Vimla - allt kunde göras online utan att behöva komma i kontakt med någon kundtjänst. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med mitt val av mobiloperatör och skulle starkt rekommendera Vimla till alla som söker efter schyssta villkor och bra priser för sitt mobilabonnemang.


Andra personer tittade också på