Telenor Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Telenor

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jeffrey Wehner
Jag har nyligen köpt en Samsung Galaxy S23 från Telenor och jag är väldigt imponerad av deras service. Telenor har verkligen smarta erbjudanden, speciellt på det senaste sortimentet av mobiler. Nä...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  TRE KARAKTÄRER: :) :) :) ETT PRISVÄRT SORTIMENT | EN HJÄLPSAM PERSONAL | SMARTA ERBJUDANDEN TITLE: "En strålande upplevelse vid inköp av Samsung Galaxy S23 från Telenor"

  Jag har nyligen köpt en Samsung Galaxy S23 från Telenor och jag är väldigt imponerad av deras service. Telenor har verkligen smarta erbjudanden, speciellt på det senaste sortimentet av mobiler. När jag behövde hjälp med att välja rätt abonnemang för min telefon var personalen tålmodig och kunnig, de svarade på alla mina frågor noggrant innan jag bestämde mig. Jag blev positivt överraskad av hur hjälpsam de var i hela processen. Priset var också mycket rimligt jämfört med andra butiker som säljer liknande produkter, vilket gör Telenors förmånliga priser än mer tilltalande. Det finns verkligen något för alla hos dem - bredband, mobilabonnemang och allsköns tillbehör. Sammanfattningsvis så kan jag helhjärtat rekommendera att handla hos Telenor om du vill ha utmärkt service samt ett brett och prisvärt urval inom telekommunikationsbranschen.


Andra personer tittade också på